Segueixen forts a casa

L’equip d’Alex Villagordo dona la volta al marcador en dos minuts sumant el cinquè triomf consecutiu al municipal

UE Sitges B – CE Anoia. Toni Muñoz

UE Sitges B 2 – CE Anoia 1

El que perdona massa ho acaba pagant i en aquest cas l’equip sitgetà va tenir contra les cordes a la primera mitja hora de joc als de l’Anoia gaudint fins a cinc vegades ocasions de gol, la manca d’encert i els pals passaven massa factura en els darrers minuts de la primera part amb un gol de rebot dels visitants al minut 40 fet que portava anar al descans per darrera al marcador.

A la represa i conscients del que havia succeït l’equip sitgetà donava un pas endavant i al minut 49 Jaume Font culminava una gran jugada individual empatant el partit amb un gol de traca capgirant el marcador, dos minuts més tard una magnifica pilota penjada al mig de l’àrea per Josep rematava de cap Gerard Fernández posant el 2 a 1 fent el més difícil en un bons minuts dels sitgetans, és cert que la resta dels minuts es va haver de picar pedra però s’arribava a la fi del matx amb tres punts molt importants a la butxaca.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda (Gerard López 66) Bruno Sastiaga, Pol Navarro, Alex Rodríguez, (Juan Riera 71) Jaume Font, (Hugo Pavia 66) Josep Sánchez, (Alex González 82) Gerard Fernández, Guillermo Fayos, Marc Silva (Alvaro Fayos 71) i Carlos Arrive.

Segon partit consecutiu del Sitges B al municipal d’Aiguadolç, en aquest cas per rebre al Capellades que ve de guanyar per un solitari  gol al Atl. Vilanova, l’equip de l’Anoia és sisè a la taula amb 18 punts, dels 10 partits jugats ha guanyat 6 i perdut 4, mentre que el Sitges B amb la derrota patida pel Riudebitlles es col·loca a dos punts del segon que ara te 22 punts. L’encontre es juga aquest dissabte a dos quarts de sis.