Massa Sitges a camp contrari

L’equip sitgetà tanca la primera volta segon a la taula un punt per sota del líder, el Cubelles, els de Toni Salido amb aquest ja son cinc jornades que mantenen la porta sense encaixar cap gol

Plantilla de l'UE Sitges. Toni Muñoz

CFA Espluguenc 0 – UE Sitges A 2

Guanyant tot el jugat a camp contrari i sent l’equip menys golejat d’aquesta primera volta amb tan sols 5 gols encaixats al llarg de les primeres deu jornades disputades l’equip sitgetà encara la recta final del campionat en el seu millor moment.

Un Sitges que jugant un bon partit i del tot pràctic amb un gol per part s’emportava tres magnífics punts d’Esplugues demostrant que es troba molt còmode a camp contrari.

El partit començava amb un Espluguenc pressionant  i de que manera fins que l’equip sitgetà va començar a tenir la possessió de la pilota anant portant el partit on l’interessava, el gol de Jota al minut 23 després de dos remats a boca de canó en atac començava a marcar el signe del partit i la va tenir cinc minuts més tard Edgard Doblas traient el defensor local des de la mateixa línia de gol, el segon del Sitges el feia de penal Edgard Doblas  després d’una molt bona jugada d’atac al minut 61, abans Nito salvava als seus amb dues molt bones aturades, encara va poder ampliar Pascua el marcador però va mancar encert de cara a barraca, arribant a la fi del matx en una jornada en la que el Cubelles guanyava per 0 a 4 al Vista alegre i la Fundació Atl. Vilafranca feia un 1 a 5 al Sant Feliuenc al seu camp.

UE Sitges A: Nito, Gerard Rovira, Over Ramos, (Jaume Font 72) Edgard Doblas, (Josep 72) Gery, (Marc Cols 89) Lucas Molina, (Sacris 89) Jota, Martí Mañé, Alejandro Pascua, (Victor Morillas 83) Mery Coolibaly i Javi Lara.

Degut a la jornada de descans el Sitges ja no juga fins el dissabte 10 de desembre al camp del Gavà.