Els punts no surten de Sitges

L’equip de Toni Salido tanca el 2022 amb victòria davant la Penya Jove, segon a la taula, dos punts per sota del líder, el Cubelles

UE Sitges A – Penya Jove . Toni Muñoz

UE Sitges A 3 – Penya Jove 0

El penal xiulat per l’àrbitre molt dubtós, segons jugadors i el tècnic Zigor Bengoa de la Penya Jove, inexistent, al minut 44 obre el camí del triomf als de Toni Salido i Sergio Alcaraz en un partit molt igualat, al primer temps van haver de picar pedra abans d’obrir la llauna, després però l’equip sitgetà va saber implantar la seva qualitat i retrobar-se amb el triomf després del pal patit al camp del Gavà.

Va ser el mateix Alejandro Pascua el que posava el 1-0 un cop executada la pena màxima que havia patit ell mateix, així va servir per encarrilar el signe del partit, i amb el gol aconseguit abans d’arribar al descans va servir perquè a la represa l’equip sitgetà acabés de fer la feina amb un gol de cap de Sacris rematant un falta treta per Martí Mañé al 50, fent el tercer Edgard Doblas amb tota una obra d’art al 59, en menys d’un quart d’hora l’equip havia deixat el partit vist per sentència, és cert que els de Zigor Bengoa van lluitar i de que manera però li va mancar remat i així és molt complicat sumar davant un conjunt amb la qualitat del Sitges A, ara ha de seguir millorant com ho està fent l’equip i segur que podrà aconseguir l’objectiu, el de mantenir la categoria, qui ha vist aquest equip a l’inici del campionat i qui el veu ara.

Penya Jove: David Benito, Ignacio Soto, Alejandro Pérez 59, (Alex López 59) Raul Mesa, (Jordi Montesinos, 59) Ruben Monago, Ilan López (Joel Pascual 59) Dani Tamayo, Facundo Parise, (Dante Noa 69) Adri Santana, Robert Gracia, Nil Sabater i (Miguel González 68).

Sitges A: David Benito, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Sacris, (Victor Morillas 63) Over Ramos, Edgard Doblas, (Josele 78) Geri, (Jaume Font 59) Martí Mañé, (Manu Muñoz 78), Alejandro Pascua, Dani Midcley, (Mari Coolibaly 78) i Javi Lara.

Serà el dia 7 de Gener del 2023 quan el Sitges jugui al camp del Sant Feliuenc, a les 17 hores, mentre que la Penya Jove jugarà el diumenge dia 8 rebent al Cabrils a partir de les 12 hore