Cop d’efecte a Les Cabanyes

L’equip juga un bon partit decidint a la segona part un triomf que fa que acabin l’any segons en solitari

Plantilla de l'UE Sitges B. Eix

Les Cabanyes 2 – UE Sitges B 3

El Sitges B que entrena Alex Villagordo i Joel Portillo aconseguia el seu quart triomf consecutiu, en aquest cas a Les Cabanyes en un partit que amb un joc del tot seriós i ordenat   davant un molt bon rival s’emportava els tres punts per a Sitges i d’aquesta manera acabar l’any segons en solitari a sis punts d’un Vilanova del Camí que tan sols ha sumat dos punts en els dos darrers enfrontaments  disputats.

S’avançava l’equip sitgetà amb gol de Gerard Fernández al minut 18, empatant al 27 els locals amb gol de Xavier Gómez, però s’avançaven de nou els sitgetans amb gol de Josep Sánchez potser quan millor jugava l’equip,

A la segona part Les Cabanyes donava un pas endavant disposant de més arribada generant molt més perill, al 69 Marçal Gómez tornava a empatar amb el seu gol donant emoció a aquesta fase del matx conscients que els que marquessin acabarien guanyant, fou Max Gili que havia sortit al minut 65 als darrers quatre minuts per arribar a la fi del temps reglamentari el que marcava un gol d’aquest anomenats de justícia deixant el 2 a 3 final que certificava una victòria més que treballada davant un Cabanyes demostrant molt de criteri en el seu futbol que de seguir així pot acabar en un joc digne a la taula.

UE Sitges B: Javi Dorado, Raul Barneda, Bruno Sastiaga, Pol Navarro, Alex Rodríguez, Pau Junyent, (Carles Arive 65) Josep Sánchez, (Guillem Fonoll 89) Gerard Fernández, Guillermo Fayos, (Christian Rodríguez 65) Hugo Pavia, (Álvaro Fayos 85) Marc Silva, (Max Gili 65).

El Montserrat Igualada, darrer classificat serà el primer rival al municipal d’Aiguadolç del 2023 per l’equip sitgetà en partit que donara inici a dos quarts de sis.