Inici d’any de la millor manera

El gol d’Egard Doblas al minut 42 obre la llauna al Sitges i el finiquitava a la segona part Geri amb dos ‘golarros’ davant un seriós Santfeliuenc

Sant Feliuenc – UE Sitges A . Toni Muñoz

Sant Feliuenc 1 – UE Sitges A 3

L’equip de Toni Salido suma el primers tres punts del nou any jugant un bon partit davant un Sant Feliu que posava les coses molt complicades, sobretot a la primera part, esperant al nou líder amb dos línies de cinc, un gol de oportunisme del seu golejador Edgard Doblas a falta de tres minuts per arribar al descans començava a encarar un bon segon temps, el jugat per l’equip sitgetà ja que a l’obrir-se els locals van caure dos ‘golets’ més, gaudint de ocasions manifestes per haver aconseguit un marcador molt més ampli.

Ja als primers instants de l’inici es va poder veure que no seria fàcil obrir espais ja que el Santfeliuenc estava molt ordenat i preparat per  buscar la seva ocasió per sortir a la contra, tot i això és cert que Over posava a prova la porta local enviant també al primer quart d’hora la pilota al travesser, mitjançant una falta, al minut 42, en una molt bona jugada de Jota acaba al pal però molt murri el golejador del Sitges Edgard Doblas, la posava dins arribant al descans amb aquest primer gol del tot merescut per un Sitges conscient de la importància del mateix.

A la represa en quatre minuts l’equip Sitgetà deixava tot vist per sentència amb dos gols de Geri, el primer, al 61 en una magnifica jugada de Jota i Edgard amb cop de cap final del golejador del partit, el segon i tercer del partit al 64 ho torna a fer Geri rematant una bona assistència de Victor Morillas, va poder marcar Josele que havia sortit en la recta final del partit però el seu remat de volea s’anava alt, al minut 90 amb un xut col·locat del Guillem Remo escurçava diferències deixant el definitiu 1 a 3 final.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, (Lucas Molina 27) Sacris, Edgard Doblas, (Josele 70) Geri, (Manu Muñoz 80), Over Ramos, Jota (Pascua 62), Mery Colibaly, Dani Midcley i Victor Morillas.

L’equip sitgetà rep aquest dissabte al Vista Alegre, tercer vuitè classificat amb 13 punts, en el partit d’anada el Sitges A guanyava per 3 a 4 a un Vista Alegre que ve de guanyar per 1-0 al Sant Vicens dels Horts, l’hora d’inici a un quart de sis.