Remuntada de fe

El Sitges d’Alex Villagordo segueix guanyant tot a casa i ja sumen el vuitè triomf consecutiu, en aquest cas remuntant un partit que tenien perdut

UE Sitges 4 – Montserrat Igualada 3

Patint més o menys el Sitges B tornava a guanyar al municipal d’Aiguadolç, en aquest cas davant un cuer que donava molta feina, el Montserrat Igualada que els va tenir contra les cordes bona part de la primera part amb un futbol pràctic i efectiu i que s’anava al descans amb un diferencia força bona i mig partit guanyat, la història però donava un gir a la represa, el Sitges saltava al terreny de joc  semblant un altre que va fer pensar que la conversa amb els jugadors durant el descans d’Alex Villagordo els va fer reflexionar, el poder fer-ho, el poder remuntar i acabar guanyant.

El partit

Molt bé començava l’enfrontament pel Sitges, un gol d’Hugo Pavia al 29 els posava per davant, el 1-0, curiosament i quan millor ho tenia l’equip en un tres i no res encaixaven tres gols dels de l’Anoia del minut 32 al 41, posant tot molt complicat amb un 1 a 3 del costat del Montserrat Igualada.

A la represa és cert que donaven un pas endavant i el gol de Pau Junyent al 72 va fer reaccionar a un Sitges que havia desaparegut molts minuts, amb el 2 a 3 al marcador Joan Riera al minut 83 feia sorprenentment l’empat,  un gol que els feia creure encara més que calia donar un pas més, i ja en temps d’afegit Bruno Sistiaga en una magnífica jugada d’atac posava el quart i el del triomf a un Sitges que en tot moment sobretot a la segona meitat va creure en el miracle final.

UE Sitges B: Jarek Barrero, Raul Barneda, (Guillem Fonoll 65) Bruno Sastiaga, Pol Navarro, (Eduard Benito 65) Alex Rodríguez, Max Gili, Pau Junyent, Josep Sánchez, Guillermo Fayos (Christian Rodríguez 65) Hugo Pavia, (Marc Silva 57) Alvaro Fayos i (Joan Riera 57).

L‘equip sitgetà segon classificat se la juga aquest dissabte a partir de les 17 hores al camp del tercer classificat, l’Olivella d’Idris Divols, tot un partidàs de dos equips que estan realitzant una magnífica temporada.