Victòria rodona

La victòria de l’equip sitgetà davant el Vista Alegre fa que amb la derrota del Cubelles a Sant Vicens dels Horts li treguin 4 punts als de Capa en vigílies del enfrontament a Cubelles

UE Sitges A – CF Vista Alegre. Iván Jiménez

UE Sitges A 4 – CF Vista Alegre 1

L’UE Sitges jugant un molt bons primers 45 minuts del joc encarrilava el partit davant el Vista Alegre en el primer tram del matx, l’equip però va perdonar potser massa, aquet fet va poder passar-li factura amb el gol visitant al primer quart d’hora de la represa en el que fins i tot li va generar dubtes, el fons d’armari clau en la reacció de l’equip, la sortida al terreny de joc de Font, Jota així com la de Martí Mañé recuperat de les molèsties que l’havien tingut un parell de partits fora, ell sol es fabricava el gol, al que rematava Josele i fins to marcava el seu i darrer en una jornada en que la derrota del Cubelles al camp del Sant Vicens dels Horts els deixa una mica més líders una setmana abans del esperat Cubelles – Sitges.

El partit

S’avançava molt aviat el Sitges amb un gol en pròpia porta de l’equip visitant, fent el 2-0 de penal al minut 6 en un tres i no res i amb futbol espectacular que estava portant de corcó a la defensa dels del Baix Llobregat, van poder tancar el partit per ocasions però un cop més es perdonava arribant al descans amb aquest marcador. Donava un pas endavant el Vista Alegre amb el gol de Naqueal al 68 entrant al partit, després arribava la reacció del Sitges que amb els moviments haguts a la banqueta donava més frescor i arribada, amb els gols de Josele i Martí Mañé acabaven golejant a un Vista Alegre que un altre cop en moments puntuals tornaven a pressionar al conjunt sitgetà, tot en un enfrontament amb les absències de Rovira per lesió, Geri per sanció i la d’Edgar Doblas pel naixement de la seva primera filla.

UE Sitges: Nito, Montesinos, Sacris, Over Ramos, (Jota 60) Lucas Molina, Josele, Alejandro Pascua, Mery Coolibaly, (Marti Mañé 72) Dani Midcley, Javi Lara, Victor Morillas i (Jaume Font 65).

Ara toca el Cubelles. Partidàs el que es jugarà aquest dissabte a Cubelles amb dos dels equips que millor juguen en aquest grup i en el que tots dos es jugant molt, el Cubelles perquè una derrota els deixa més lluny del Sitges perillant també el segon lloc i un Sitges conscients de la importància que tenen aquests tres punts.