Els punts es queden a Cubelles

La falta al darrer quart d’hora amb targeta vermella per dues grogues de Dani Midcley clau en el desenllaç final en un partit del tot competit pels dos equips

CF Cubelles 3 – UE Sitges A 1

Un cop analitzat el partit dona la sensació que als de Toni Salido els va faltar una mica més d’ambició als primers 45 minuts i potser la pressió que feia l’equip a la sortida de pilota del rival, també és cert que el Cubelles sabia perfectament com jugar-li als metres finals al Sitges, amb una línia defensiva ben plantada i molt disciplinada, la igualtat era la tònica del matx fins arribar al minut 25 que una genialitat de la nova incorporació, Victor Blasco, tot un tros de jugador, però jugant el seu partit posava per davant als de Capa després d’una jugada iniciada pel seu company d’aventura Issey Nakajima definint magistralment, a partir d’aquí durant els minuts que es va poder jugar fins la represa el Sitges donava un pas endavant però amb poc premi.

Els millors minuts dels de Toni Salido arribaven en el primer tram de la represa i en les botes d’Alejandro Pascua i un Jota que per velocitat anava guanyant la posició però amb un Geri que des de la primera meitat estava jugant coix, fou en una jugada d’Alejandro Pascua posant la pilota al cap de Josele per empatar a un, a partir d’aquí el Sitges estava tancant un Cubelles que en aquets minuts no les tenien totes, un cop més la nova incorporació cubellenca desequilibrava per la banda fent la segona falta i l’expulsió per dues grogues de Dani Midcley i la falta treta per ell mateix molt ben llançada la toca el suficient Issey Nakajime segons l’àrbitre posant el 2 a 1 i pràcticament la sentència ja que era el minut 77, amb un jugador menys és cert que es llençaven a la desesperada jugant més amb el cor que amb el cap, arribant el tercer al minut 93 quan l’equip sitgetà havia perdut la possessió en les botes del debutant Victor Blasco, al final triomf d’un Cubelles més efectiu que es col·loca a un punt del Sitges però amb un partit menys amb moltes possibilitats de quedar primers si fan la seva feina ja que el Sitges te pitjor calendari i pot passar, per altre banda amb la derrota l’equip sitgetà perd l’oportunitat d’aconseguir consolidar pràcticament el ser primers a la classificació.

CF Cubelles: Andrés Rodríguez, Yerai Cuenca, Biel, Eloi Iloie, Issey Nakajima, (Aaron Morano 85) Victor Blasco, Francesc Medina (Florenci  del Monte 69) Adrià Robert, (David Kees 54) Pol Gimeno, Gabriel Bernard i Max Bernard.

UE Sitges A: Nito, Álvaro Montesinos, Geri, (Edgard Doblas 63) Lucas Molina, Jota, Martí Mañé, (Marc Cols 84) Josele, (Sacris 74) Alejandro Pascua, Dani Midcley, Javi Lara, (Jaume Font 84) Victor Morillas i (Over Ramos 63).

La Fundació Atl. Vilafranca serà el rival del Sitges aquest dissabte, una Fundació que és tercer a la taula amb 31 punts, tres menys que l’equip sitgetà però amb un partit menys, partidàs entre dos equips que porten els mateixos números, 10 victòries, un empat i 3 derrotes, amb 38 gols a favor i 21 en contra la Fundació Atl. Vilafranca, mentre que el Sitges porta 34 gols a favor i 12 en contra, en el partit de la primera volta l’equip sitgetà guanyava per 0 a 3, l’hora d’inici, a dos quarts de sis aquest dissabte.