El Pati Vilanova derrota al Ripoll

Es garanteix la segona plaça que dona dret a disputar la Copa Generalitat

El Patí Viilanova ha derrotat per 3 gols a 0 al C.P Ripoll en el partit disputat la tarda - vespre de dissabte al Pavelló de la plaça de les Casernes i corresponent a la 13èna jornada de la Nacional Catalana Masculina Grup “A”.

Amb aquest resultat el Patí compleix en la primera part dels objectius fixats, ja que passa a la segona fase (pel títol) com a segon de grup que li permet disputar la Copa Generalitat que es  farà a Piera el 11 i 12.

El Vilanova va fer un bon partit fort defensivament i amb un Marimón perfecte i en atac va aprofitar, més que en altres dies, les oportunitats.

En la primera part Sebrià va obrir la llauna al minut 18 i Querol feia el 2 a 0 tres minuts abans del descans.

A la segona part alternances en el joc i va ser Sebrià al 22 qui sentenciava definitivament el partit.

Ara diumenge la darrera jornada, en que depenent dels resultats el Vilanova arribarà amb una quantitat de punts acumulats.

C.P. VILANOVA 3 - C.P. RIPOLL 3

Pista.- Pavelló Plaça de Les Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol , Lalaguna (cinc inicial) Sebrià, Amores, Martínez, A. Ferrer,  Donoso (p.s.). Entrenador.- J. Costa.

C.P. RIPOLL .- Burgaya, Farrés, Aparicio, Solà, Martí (cinc inicial) Carlón, Monje, Nogué, Cabre i  Franquesa (p.s.). Entrenador.- F. Carmona

ÀRBITRE.- Sr Albert Barba

GOLS: 1a PART: 1-0 Sebrià (min 18), 2-0 Querol (min 22). 2ona PART: 3-0 Sebrià (22).