Quin pal!

Quatre gols del visitant Martí de Castro, un de penal, sentencia a un Sitges que suma la segona derrota consecutiva

UE Sitges A – Fundació Atl. Vilafranca / Fotografia Ivan Jiménez. @imatgesvilanova

UE Sitges A 0 – Fundació Atl. Vilafranca 4

Ni el més pessimista es va poder imaginar que l’enfrontament amb l’equip vilafranquí anés com va anar, al Sitges no li va sortir res i a la Fundació Atl. Vilafranca tot, és cert que si entra el xut de Geri als primers instants del matx potser ara s’estaria parlant d’un altre resultat, però el primer gol del golejador Martí de Castro marcava i de que manera i va fer molt del mal a un Sitges gens còmode al terreny de joc i totalment emboirat, el pitjor és que al 38 tornava a guanyar la posició Martí de Castro a la defensa sitgetana posant el 0 a 2 amb el que es va arribar al descans.

Segur que al llarg del descans es va parlar de poder entrar al partit tot i que la situació pintava molt malament però calia reaccionar, al minut 49 en una jugada del tot embolicada l’àrbitre xiula penal en una entrada que segons ell havia estat dins de l’àrea, la pena màxima la xuta Martí de Castro posant el 0 a 3 i la sentència ja que instants després Mussa veu la segona groga i el Sitges es queda amb deu jugadors al minut 57, a partir d’aquí la cosa es complicava molt el pel Sitges i res van poder aportar els quatre canvis fets des de la banqueta sitgetana instants després, va arrodonir la festa pels vilafranquins al minut 84 Martí de Castro fent el seu quart gol del tot importants pels interessos del seu equip que fins i tot guanyava el seu average a un Sitges totalment desconegut jugant el seu pitjor partit  de la temporada.

UE Sitges A: Lucas Cajes, Álvaro Montesinos, Gerard Rovira, Over Ramos, (Victor Morillas 57), Geri, (Edgard Doblas 57) Jota (Lucas Molina 57) Martí Mañé, Josele, (Sacris 57) Alejandro Pascua, Meri Coolbaly, Mussa i Javi Lara.

L’equip de Toni Salido sense marge d’errada si no vol quedar despenjat  dels tres primers llocs viatja al camp del Moja de Manel Rodríguez, cinquè classificat amb 21 punts, dels 15 partits jugats ha guanyat 5, empatant 6 i perdent 4,  mentre que l’equip sitgetà que és segon amb 34 punts, dels 15 partits jugats ha guanyat 11, perdent 4, en una jornada en que la Fundació Atl. Vilafranca juga al seu camp davant el Cabrils i que el Cubelles juga al seu camp amb el quart classificat, l’Espluguenc, mentre que la Penya Jove juga al camp del Santfeliuenc, tots aquets partits es juguen aquest dissabte dia 4.