Tres punts molt treballats

El marcador es descanta pels d’Alex Villagordo en els darrers 18 minuts en un partit molt igualat

Atlètic Vilanova – UE Sitges B. Toni Muñoz

Atlètic Vilanova 0 – UE Sitges B 3

Amb el nou tècnic del Atl. Vilanova Medy Bendayhia a la grada els vilanovins jugaven un partit molt seriós tapant bé els espais al Sitges,  generant arribades amb molt de perill a la porta d’Enric Brunat i que fins i tot la van tenir a les botes d’Albert Durango el posar-se per davant als primers compassos de la represa, la reacció dels sitgetans arribava quan veuen porta al minut 72, a partir d’aquí l’equip sap sentenciar i acaba arrodonint amb un 0 a 3, però això no treu que l’equip vilanoví va saber llegir a la perfecció el guio del matx però potser  no van saber aguantar el ritme fins el final.

Després de la sorprenent derrota al Municipal d’Aiguadolç davant el Riudebitlles fa que es quedin a un partit de poder guanyar-ho tot a la primera volta a casa, l’equip jugant amb moltes dificultats però mostrant la seva cara guanyadora, el Sitges B s’emporta els tres punts de Vilanova en una primera part molt disputada per part dels dos equips i una segona en què després de perdonar els locals el gol de Pol al minut 72 que obria la llauna va servir per que aquest Sitges aprofitant el moment feia el segon Josep al 77 i Gerard Fernández que havia sortit en aquesta segona meitat posava el 0 a 3 final al minut 90 i s’emportava per a Sitges un triomf de mèrit després de com havia anat tot.

Atl. Vilanova: Nicolas Batlle, Simeon Panesi, Sergi Valvé, Ivan Caballero, Ivan Cano, Aleix Fuentes, Martí Solé (Daniel Peñalba) Mario Carretero, Albert Durango, Javi Sánchez, Gabriel Sánchez i Agus Sarriàs.

UE Sitges B: Enric Brunat, Pol Navarro, Alex RodrÍguez, Max Gili, (Juan Riera) Josep Sánchez, (Hugo Pavia) Guillem Fonoll, Carlos Arrive, Guillermo Fayos, (Raul Barneda) Gerard López, Gerard Fernández, Marc Silva, Alvaro Fayos i Christian Rodríguez.

Tot un partidàs el que s’espera aquest dissabte i primer de la segona volta, els d’Alex Villagordo rebran al líder, el Vilanova del Camí, líder amb 47 punts, dels 17 partits jugats han guanyat 15, empatant tan sols 2, seny l’equip més golejador amb 56 gols i menys golejat amb 16, primer contra segon, l’hora d’inici les 17’30.