Jornada rodona per l’UE Sitges A

La derrota sorprenent a domicili del Cubelles i la Fundació Atl. Vilafranca fa que el triomf a Moja dels sitgetans els torni a donar el liderat

CF Moja – UE Sitges A / Fotografia Ivan Jiménez @imatgesvilanova

CF Moja 2 – UE Sitges A 3

El triomf a Moja en un partit increïble plé d’emoció sobretot a la segona meitat trencava la dinàmica de dues derrotes consecutives al Sitges, a la vegada que els torna a col·locar dalt de tot a la taula a manca de quatre jornades i tres al Sitges que descansarà després de jugar al Municipal d’Aiguadolç davant el Sant Vicençs dels Horts en una d’aquestes jornades que segur que no tindrà desperdici.

El partit

Qui ho havia de dir que tal com estava jugant aquest Sitges fent del matx un monòleg generant clares i magnífiques ocasions de gol. Fins a 10 serveis de corner, dominant de tal manera que el primer xut dels locals no arribava fins al minut 22 del partit, es va fer justícia en la jugada del gol d’Edgard Doblas al minut 25 després d’un servei de corner, fent el segon set minuts més tard en una jugada que tocant en un defensor del Moja descol·locava al seu porter i Marti Mañé no desaprofitava fent el 0-2, s’havia mostrat molt superior el Sitges i va poder sentenciar en aquesta fase del partit però el guio s’animava amb el gol de Josep Palau al segon tir del Moja arribant al descans amb un marcador increïble després de com havia anat tot.

Va canviar la decoració a la represa, els de Manel Rodríguez conscients de que tot encara estava obert sortien amb la intenció de donar la cara en tot moment, l’expulsió amb vermella directa de Lucas Molina en una jugada que després de rebre una falta així com un cop de pilota a terra el va fer perdre els nervis al 54, a partir d’aquí és cert que el Sitges va saber patir a la vegada que els següents moviments a la banqueta els encertava sent precisament Victor Morillas que havia sortit en el darrer tram donant frescor i velocitat a l’atac quan recuperaven la pilota el que posava el 1- 3 al 79, encara però va tenir que patir els de la Blanca Subur degut al gol local de Sergio Coso al 89 del partit, així com amb el temps de descompte prou llarg de més de 9 minuts, per esclatar de joia quan l’àrbitre va xiular el final.

L’alineació del Sitges: Javi Cajes, Gerard Rovira, Sacris, Edgar Doblas, (Victor Morillas 71) Geri, (Álvaro Montesinos 61) Lucas Molina (VD) al 54, Jota, (David Gómez 67) Martí Mañé, Alejandro Pascua, Dani Midcley, (Jaume Font 86) i Javi Lara.

Darrer partit del Sitges abans del seu descans rebent a tot un ós, el Sant Vicenç dels Horts, vuitè a la taula amb 19 punts, dels 16 partits jugats han guanyat 5, empatant 4 i perdent 7, un triomf deixaria als de Toni Salido classificats a la segona fase i depenen més que mai d’ells mateixos, l’hora d’inici al punt de les 17’30h.