Es pot guanyar però s’acaba empatant

L’equip sitgetà remunta a la segona part en un partit accidentat però perd dos punts al temps d’afegit

Can Cartró 2 – UE Sitges B 2

Sumar un punt a camp contrari és sense cap mena de dubtes bo però acabar empatant un partit que tenies guanyat al temps de descompte deixa un mal regust de boca i la cara de tonto, es podia dir que no estava encertat l’equip sitgetà al primer temps, ja que va voler remenar massa la pilota en un marc poc adequat per fer-ho i de fet encaixava un gol poc vist pràcticament des de el mig del camp al minut 23 realitzat pel visitant Salvador Galimany, el 1 a 0, per arribar al descans quan es veia que l’equip s’estava traient la son de les orelles.

Gerard Fernàndez molt encertat posava al Sitges amb el seu gol al minut 60 dins del partit, la lesió del jugador local de clavícula aturava el partit més de 20 minuts, després és cert que l’equip que començava a remenar les cireres passava a ser els d’Alex Villagordo, que una molt bona jugada de Cèsar Gutiérrez capgirava el marcador amb un bonic gol, era l’1 a 2, d’aquest manera l’equip va tenir els tres punts pràcticament al sac, en el temps d’afegit,  al minut 98, empatava amb un altre bonic gol però d’aquets que veus molt pocs però que al cap i a la fi deixava a l’equip sitgetà, sumant tan sols un punt en una jornada en que els tres que van primers empataven.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, Pol Navarro, Max Gili, (Gerard Chacón 76) Josep, Christian Rodríguez, (Joan Riera 65) Guillem Fonoll, Gerard Fernández, Guillermo Fayos, (Alex Rodríguez 89) Cèsar Gutiérrez, (Marc Cols 76) i Carles Arrive.

El Sitges rebrà el 25 de febrer a La Granada, en el partit d’anada el resultat final va ser de 2-2, l’hora d’inici del 17’30 hores.