El Patí i el Sant Celoni empaten a tres gols

El Patí va anar per endavant en el marcador en tot el partit, amb avantatge de dos gols a manca de set minuts

El C.P. Vilanova i el C.P. Sant Celoni van empatar a tres gols en el primer partit de la segona fase -Grup A- de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda del dissabte de Carnaval en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una entrada d’acord amb les celebracions carnavaleres.

S’esperava amb respecte la visita del Sant Celoni, per la bona campanya en l’altre grup previ i la primera sorpresa va ser la presència de dos arbitres en lloc d’un sol com és normal en la Nacional Catalana. Va ser demanada i pagada pel Sant Celoni, aquesta situació de l’equip entrenat per M. Umbert, un jugador que els que tenim uns any coneixem pel seu caràcter fort primer com a jugador i després con a tècnic (de la seva etapa com a seleccionador estatal juvenil algún jugador vilanoví d’aquell moment en te una experiéncia).

El resultat és el que és i no es mourà, però cal esmentar que el Patí va anar sempre per endavant en el marcador, i que a manca de vuit minuts portava una avantatge de dos gols -3 a 1 al marcador- però els rivals van empatar amb dos gols en menys d’un minut, després de no haver transformar una directa per acumulació. Amb aquesta situació el Vilanova a menys de tres minuts no va transformar la directa per acumulació de la mà de Sebrià, un jugador força segur en aquestes situacions.

El Vilanova va fer un partit força correcte en defensa, demostrant que el seu tècnic havia estudiat i preparat el partit per la forma de jugar del rival. Malgrat aixó una manca endémica de resolució davanters castiga. Per la seva part l’equip de l’Umbert, és un equip fort, amb envergadura, amb poques rotacions (6) i amb poca elaboració del joc, basat -almenys ahir- amb la qualitat i força dels homes interiors de l’àrea rival, molt resolutius i a qui alimenten constantment des de l’exterior.

La primera part, equilibrada, va veure com Querol obria el marcador en el minut 7 arribant al descans amb aquesta avantatge. En la segona part Romà empatava en el minut 5 però Querol i Sebrià posaven el 3 a 1 a favor dels locals. En el 17 Romà no transformava la directa i feia  respirar al públic local, però en el 18 i 19 el Sant Celoni empatava. Com hem dit a manca de tres minuts Sebrià no transformava la directa i el partit  finalitzava amb repartiment de punts

C.P. VILANOVA 3 - C.P. SANT CELONI 3

Pista.- Pavelló  Plaça de Les Casernes

C.P. VILANOVA .- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, Lalaguna (cinc inicial) Sebrià, Amores, Martínez,  A. Ferrer,  Donoso (p.s.). Entrenador.- J. Costa.

C.P. SANT CELONI.- Cantador, Manent, Arévalo, Franquesa, Romà (cinc inicial) Picanyol, Folguera, Iniesta, Faria, Beal (p.s.). Entrenador.-  M.Umbert.

ÀRBITRES.- Srs. D. Calonge i X. Valiente

GOLS: PRIMERA PART; 1-0 Querol (min 27). SEGONA PART: 1-1 Romà (min 5), 2-1 Querol (min 10), 3-1 Sebrià (min 15 ), 3-2 Romà (min 18), 3-3 Franquesa (min 19).