L’Igualada B guanya al Patí Vilanova a Les Comes

Correcte partit del Vilanova davant un dels aspirant a l’ascens

L’Igualada H.C “B” ha derrotat per 2 gols a 1 al C.P. Vilanova en el partit disputat la tarda de diumenge en el Pavelló Les Comes d’Igualada i corresponent al grup 1 de la fase 2 de la Nacional Catalana Masculina.

El Vilanova s’ha presentat amb dues baixes, una la de G. Vergés i l’altre del jove J. Martinez, baixes que, especialemnet la primera per la seva qualitat i veterania creiem s’ha notat en aquest partit per posar ordre i calma en el joc del Patí, que ha fet un partit correcte, i que malgrat la forma i els moments en que ha encaixat els gols, ha disposat de les seves oportunitats, primer amb una falta directa a l’inici de la segona part i d’un llançament al pal en el darrer sospir de partit.

El partit s’esperava amb respecte per la qualitat del rival, que no oblidem es l’actual Campió de la Copa de la Generalitat i que a Piera va passar per sobre del Patí en les semifinals de la mateixa competició.

La primera part ha estat equilibrada amb el Patí defenent molt correctament, fins que a manca de 30 segons els locals han obert el marcador. Només començar la segona part Sebrià ha enviat al pal una falta directa, i el mateix Sebrià en el minut 9 feia el gol de l’empat

Tal com anava l’encontre, aquets es podria decantar a favor de qui marqués un gol i aquests ha arribat a manca de dos minuts de la ma de Llanes.

Una blava a Sebrià a manca de minut i mig ha fet jugar al Patí en inferioritat fins al final, en el que en el darrer impuls el Patí ha enviat una bola al pal frustant l’empat.

IGUALADA  H.C. - C.P. VILANOVA

Pista.- Pavelló Les Comes

IGUALADA H.C.- Bosch, Cervera E, Cervera  N, Borras, Llorens, (cinc inicial)) Rubinat,   A. Llanes, B. Llanes, Bosch J, Marqués (porter 2ª part). Entrenador: Marc Muntané.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, Mudarra, Querol (cinc inicial), Lalaguna, Amores,  A. Ferrer, Prat, Pérez (p.s.). Entrenador: Jordi Costa

ÀRBITRE.- Sr. Albert Sans

GOLS: 1a PART: 1-0 Borrás (min 24 i mig). 2ona PART: 1-1 Sebrià (min 9), 2-1 Llanes (min 23).