El Patí Vilanova goleja al Manlleu B

Clara victòria dels de Jordi Costa davant un inexpert Manlleu “B”

El C.P. Vilanova ha derrotat per 6 pols a zero al C.P. Manlleu “B” en el partit corresponent a la cinquena jornada del grup 1 de la Fase 2 de la Nacional Catalana disputat al Pavelló de la Plaça de Les Casernes que presentava una mitja entrada llarga.

Còmode triomf del Patí davant un C.P. Manlleu, que és el que tanca la classificació i que  disputa aquesta competició amb un 70 per cent de jugadors de categoria júnior, que malgrat que tenen una bona tècnica son inexperts. L’atomització d’aquell Manlleu de fa uns pocs anys amb els germans Pujades porta a que actualment han de fer mans i mànigues per competir en  l’OK Lliga Plata i en la Nacional Catalana, amb alternaçes de jugadors sacrificant potencial en la Catalana.

En els primers minuts el Manlleu va posar la por al cos amb aproximacions clares a la porteria local i amb una falta directa no transformada en el minut 5 per la blava a Lalaguna. Això va fer despertar al Patí que en menys de cinc minuts va marcar tres gols. A partir de l’equador de la primera part el Patí va entrar en una “pàjara” en la que el Manlleu va fer i desfer en el joc, que no es va transformar per la bona actuació de Marimón.

La segona part es va iniciar amb un xic de desgavell local, fins que Querol va marcar el quart gol. Aqui es va tranquilitzar el partit i els gols de Mudarra -en va fer tres en el partit- dels minuts 11 i 20 van permetre que Jordi Costa en els darrers cinc minuts fes jugar a Prats i Donoso.

Ara el Patí ha de jugar a Malgrat dissabte vinent. Una victòria deixaria les coses amb bona  situació cara a la segona volta.

C.P. VILANOVA 6 - C.P MANLLEU “B”  0

Pista .- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Marimón, Vergés, Querol, Mudarra, Lalaguna (cinc inicial) Sebrià, J.Prats, A. Ferrer, Amores, Donoso (p.s.). Entrenador: J. Costa.

C.P. MANLLEU “B”.- C. Peneque, Solé, Melcior, Massó, Gurt (cinc inicial) Valls, Hidalgo, Giromé, M. Paneque, Maestre (p.s.). Entrenador: M Doblas.

ÀRBITRE: Sr. Albert León

GOLS. 1A PART; 1-0 Mudarra (min 8), 2-0 Querol (min 11), 3-0 Sebrià (min 12). 2ona PART: 4-0 Querol (min 5), 5-0 Mudarra (min 11), 6-0 Mudarra (min 20).