Segons en solitari

La Pobla de Claramunt 2 – UE Sitges B 4

L’empat del Vilanova del Camí a casa davant el Capellades fa que el Sitges B s’apropi una mica més al lideratge.

Masses dificultats patia l’equip que entrenen Alex Villagordo i Joei Portillo a la Pobla, el cuer en dos minuts capgirava el marcador controlant amb un 2-1, després és cert que el Sitges donava un bon pas endavant i pràcticament sentenciava abans d’arribar al descans, és cert que potser es va trigar massa per acabar de fer la feina amb el quart gol, sigui com sigui el triomf aconseguit i la derrota a domicili del Olivella davant del Ribes els deixa segons en solitari i el millor, escurça diferències amb el líder que no passava de l’empat.

El golejador del Sitges, Gerard Fernández, posava als seus per davant als 11 minuts, el mateix local, Pol Vega, en dos minuts capgirava la situació fent el més difícil, posant emoció al matx, al minut 31 Juan Riera començava a posar les coses al seu lloc empatant i set minuts més tard, al 38, Hugo Pavia posava el 1-3. Josep Sànchez al 85 deixava el definitiu 2 a 4 final en un partit en que el cos tècnic donava minuts als que juguen menys aprofitant la superioritat sitgetana.

UE Sitges B: Javi Dorado, Alex González, (Guillem Fonoll 77) Bruno Sistiaga, Joan Riera (Pau Junyent 64) Christian Rodríguez, Gerard Fernández, (Josep Sànchez 64) Gerard Chacón, (Raul Barneda 75) Hugo Pavia, (Alejandro de Pineda 77) Marc Silva, Alvaro Fayos i Carlos Arrive.

En jornada sencera jugarà el Sitges B aquest dissabte a dos quarts de 8, ho farà davant el quart classificat, el Montbui, amb 42 punts, ha guanyat 13 partits, empatat 3 i perdut 5, partidàs el que li espera a un Sitges que tan sols ha perdut un partit al Municipal d’Aiguadolç.