El CP Vilanova perd a Sant Celoni

Es complica l’entrada directa en el play off pel l’ascens

El C.P. Sant Celoni ha derrotat per 3 gols a 2 al C.P. Vilanova en el partit disputat  aquests migdia al Pavelló de Sant Celoni i corresponent a la cinquena jornada -primer partit de la segona volta- de la 2ª fase Grup 1 de la Nacional Catalana Masculina.

Partit que ha començar amb 25 minuts de retard, ja que hi havia un encontre de prebenjamins previ. Situació que te poques explicacions lògiques. Una planificació defectuosa? El Sant Celoni és un bon equip amb un sistema calcat al que va mostrar a Vilanova, és a dir poca creació però molta efectivitat pels seus bon llançadors des de la distància i control del “tempus”. L’equip ideal per l’entrenador M. Umbert, un gat vell de l’hoquei.

La primera part va començar malament pel Vilanova, ja que en el minut 3 Arevalo  obria el marcador. Desprès d’uns minuts incerts del Patí, poc a poc es va espabilant, però Roma en el minut 16 feia el segon gol. La targeta blava de Mudarra en el minut 18 no transformada va portar al Patí a jugar en inferioritat, que va superar. En el minut 22 Querol escurçava diferències i amb aquests resultat es va anar al descans.

La segona part ha mantingut la mateixa tònica, amb el Sant Celoni replegat, buscant la pèrdua de boles i el xut de lluny, amb possessions llargues i amb seguretat en la seva porteria. A manca de menys de 10 minuts la desena falta acumulatuiva del Patí l’ha transformat Picanyol.

El Vilanova ha intentat entrar en el partit i ho ha aconseguit de la ma de Sebrià amb el segon gol a manca de cinc minuts. Fins al final els de J. Costa han porfiat però no ha estat possible l’empat que ha merescut.

No ens agrada parlar de l’arbitratge, però avui el de M. Blat ha estat condicionat per l’entorn, amb vara de mesurar diferent segons quin equip. El Vilanova ha estat “pardillo” ja que tenia, com ho va fer el Sant Celoni en la primera volta, que demanar doble arbitratge. Al menys que l’entorn ( i no sols del públic) no tingués tanta influencia.

Avui el C.P. Vilanova celebra el seu 72è Aniversari. Aniversari deslluït.

Ara cal intentar jugar amb la mirada amb la classificació, amb tres equips, Igualada, Sant Celoni i G.E.i E.G pràcticament amb els deures fets.

C.P. SANT CELONI 3 – 2 C.P. VILANOVA

Pista.- Pavelló Sant Celoni

C.P. SANT CELONI.-  Cantador, Manel, Arévalo, Franquesa, Roma (cinc inicial), Folguera, Picanyol, Leal, Fontan, Beal (p.s.) Entrenador: M. Umbert.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Lalaguna, Querol (cinc inicial), Serbià,  Amores, Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s.) Entrenador.- J. Costa

ÀRBITRE.- Sr. Manel Blat.

GOLS: 1a part.- 1-0 Arevalo (min 3), 2-0 Roma (min 16), 2-1 Querol (min 22). 2a part. 3-2 Picanyol de FDA (min 16), 3-2 Sebriá (min 23).