Tres punts per seguir segons

L’equip aconsegueix un triomf del tot treballat i mínim davant un Badia del Vallès que lluita per no perdre la categoria

Badia del Vallès 0 – UE Sitges B 1

Un gol de Pau Junyent al minut 40 dona un triomf en un partit en que l’equip va haver de picar pedra i de debò, trobant moltes dificultats en un camp gens fàcil per jugar i una hora poc habitual, dos quarts de quatre. Molt es jugaven els dos equips, els locals en la seva lluita per mantenir la categoria i l’equip sitgetà per no perdre pistonada amb el líder, el Vilanova del Camí, que ara per ara un cop assumida aquesta jornada segueix líder a tres punts.

Amb el 0 a 1 amb gol de Pau Junyent en un magnifica jugada d’atac de l’equip que entrena en Alex Villagordo començava el partit, tres minuts més tard, al 43, els del Vallès es quedaven amb un jugador menys degut a la vermella directa vista pel defensor local amb el que es va arribar al descans.

A la represa és cert que l’equip local conscients del molt que es jugaven donaven un pas endavant dificultant i molt la tasca d’un Sitges molt disciplinat i en la seva línia habitual es va fer amb tres punts, vitals en la seva lluita en els llocs de dalt aconseguint el setè partit sense perdre.

UE Sitges B: Jarek Barrero, Bruno Sastiaga, Alex Rodríguez, Pau Junyent, (Alejandro de Pineda 75) Josep Sánchez, (Álvaro Fayos 71) Guillem Fonoll, Carles Arrive, Guillermo Fayos, Gerard López, (Joan Riera 62) Hugo Pavia, (Max Gili 46) Marc Silva i (Raul Barneda 62).

Ara toca el Ribes.

Tot un partidàs es juga aquest dissabte al Municipal d’Aiguadolç, un Ribes que porta 14 partits sense perdre davant un Sitges que al seu camp tan sols ha perdut un partit amb el Sant Pere de Riudebitlles dels 11 jugats, l’encontre que donarà inici a dos quarts de sis és tot una prova de foc pels dos conjunts.