HOQUEI PATINS

Debacle total del Vilanova en ela seva vista a Voltregà

Fracàs total i absolut del Vilanova en la seva visita a Voltregà on va ser golejat per 6 gols a 2, en un encontre en que els locals van aprofitar les seves oportunitats i les facilitats que van donar els visitants Si el resultat ja es prou dolent el pitjor és que el Vilanova ha perdut el gol average particular amb el Voltregà

En la primera part, el Vilanova no va estar gens encertat, i pràcticament no va crear cap perill davant la porteria local. El Voltregà sense fer un bon joc es va avançar en el marcador amb dos gols, fets per Plaza en el minut 15 i Rodríguez en el 23 al transformar els dos penals amb els que va ser sancionat l’ equip vilanoví

La segona part , va començar amb un Vilanova que semblava que sortia amb més ganes, però tot va ser un miratge, ja que dos gols més del Voltregà, en els minuts 3 i 6 obra de Dani Rodríguez i Plaza, , posaven el 4 a 0 en el marcador.
Domínguez en el minut 7 feia el primer gol vilanoví, però de nou Plaza en el minut 15 i Anguita en el 17 tornaven a marcar pel Voltregà. Un gol de Julivert en el minut 21 sols va servir per maquillar el resultat