El Patí Vilanova guanya al Malgrat en un partit de cara o creu

Imatge d'arxiu

El C.P. Vilanova ha derrotat per 5 gols a 2 al C.P. Malgrat en el vuité i darrer partit del Grup 1de la Segona Fase de la Nacional Catalana Masculina disputat la nit de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes, amb una bona entrada de públic i força aficionats del conjunt visitant.

Just triomf del C.P. Vilanova en un partit a cara o creu, ja que ambdós conjunts tenien   que aconseguir la victòria per aspirar a entrar entre els quatre equips que garanteixen la permanència i aspiraran a l’ascens a categoria nacional.

Però no sols calia la victòria sinò esperar a altres rerultats com així es troba el Patí que a hores d’ara està pendent del resultat del Reus – Manlleu que es disputa avui. Si guanya el Reus entraria en joc per la quarta plaça, el diferencials de gols que obtingui, ja que el gol average particular està empatat.

Ha estat un partit molt disputat i amb incertesa fins al final ja que el Malgrat amb l’empat i amb la derrota que s’estava produïnt del Capellades era matemàticament el quart classificat, fes el que fes el Reus diumenge.
La primera part molt igualada, amb ocasions clares dels dos equips, s’ha desequilibrat amb el gol de Vergés (avui n’ha fet tres) a menys de tres minuts pel descans.

En la segona part un matiner gol de Vergés posava dos gols d’avantatge pel Patí, la reacció visitant ha arribat amb el gol de Pérez en el minut 5, però de nou els locals de la ma de J. Martinez tornava a posar els dos gols de diferència.

En arribar als cinc minuts finals ha tornat l’emoció, al marcar Torner -fent de boia- i el Vilanova ha estat capaç de jugar amb el cap, i aprofitar les facilitats d’un rival que veia com se li escapaven les seves opcions i que estava jugant contra el crono.

Mudarra a manca de 3 i mig ampliava el diferencial, i malgrat que Torner, de nou jugant de boia feia el tercer a manca de poc menys de 3 minuts, el Patí ha controlat el joc a la desesperada del rival i quan han posat un cinquè davanter, Vergés a manca de 5 segons a porteria buida deixava el marcador en un 5 a 3 esperançador

A horas d’ara el Reus hauria de guanyar per més de sis gols de direfència per classificar-se davant el Patí o si en marca més de sis mantenint aquests diferencial de sis entre gols marcats i encaixats globalment.

C.P. VILANOVA 5 - C.P. MALGRAT 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, Sebrià (cinc inicial), Amores,  A. Ferrer, J. Martínez,  Lalaguna, Donoso (p.s.). Entrenador: Jordi Costa

C.P.MALGRAT.-  Marçal, Pérez, Parra, Francisco, Garcia Romaguera (cinc inicial). Torner, Vergés, Ribot, Morales i Vidal (p.s.). Entrenador: J. Martos.

ARBITRE.- Sr. O. Garriga

GOLS: 1a Part.- 1-0 Vergés (min 22). 2a Part.- 2-0 Vergés (min 2), 2-1 Pérez (min 5) 3-1 J. Martínez (min 12,30), 3-2 Torner (min 21), 4-2 Mudarra (min 22), 4-3 Torner (min 22), 5-3 Vergés (min 25).