El Barça C derrota al Patí Vilanova per 3 a 1 en l’anada de la repesca

Demà a dos quarts de set a Les Casernes la tornada

El Barça “C” ha derrotat per 3 gols a 1 al Patí Vilanova en el partit d’anada de la repesca de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda de dissabte al Pavelló M. Reverté de Barberà del Vallés.

Abans de res, i de conèixer el desenllaç de l’eliminatòria ens reafirmem que el sistema de competició d’aquesta Nacional Catalana és esperpèntic i força injust. Els darrers partits dels rivals directes o indirectes del Patí (Manlleu i Reus) ens han presentat situacions correctes dins del reglament però han prostituït el desenllaç final.

En aquesta repesca davant el Barça, les propostes per disputar el partit d’anada que havien fet eren totalment inacceptables per part del Vilanova degut a la disponibilitat dels jugadors i/o dels horaris proposats, i així ens trobem que  aquest encontre es disputa a Barberà el Vallés. Una mica surrealista no creieu.

Tal com esperàvem el Barça s’ha presentat amb sis dels habituals en l’equip de OK Lliga Plata i això al final ha pesat en el desenllaç final. El Patí ha fet una molt bona primera part i en la segona s’ha vist superat pel rival especialment en el tram final, primer per la categoria del contrari que aspirava a sentenciar la repesca avui, i també al arribar en aquest tram amb la reserva de combustible.

La primera part, com hem apuntat força bona del Vilanova que obria el marcador amb la transformació d’una falta directa per targeta blava (Sebrià min 9). Cinc minuts desprès el Barça no ha transformat un penal molt justet, arribant-se al descans amb empat a un gol i bona imatge vilanovina.

Només començar el segon temps Sebrià ha desaprofitat (min 1) una nova directa, i en la jugada següent Ruano feia l’empat. El  Barça ha tirat de qualitat davant un Patí que defensant amb correcció no podia aprofitar les ocasions que tenia. I això es paga, tal com ha estat en el minut 12 obra de Munné.

Els dos equips han arribat als minuts finals amb 9 faltes en contra, amb el Barça més sencer, i dissortadament a manca de 40 segons Munné posava el 3 a 1 definitiu.

Demà a Vilanova la segona part de l’eliminatòria a dos quarts de set. Es indispensable que el públic sigui el sisè jugador del Patí i intentar capgirar aquest resultat. És difícil però, almenys s’ha d’intentar-ho. Som-hi.

Per la seva part el femení, si no hi ha un daltabaix garanteix la permanència i lluitarà pel títol, al guanyar clarament per 1 gol a 6  a la pista del Vilassar.

F.C. BARCELONA 3 - C.P. VILANOVA 1

F.C. BARCELONA.- Jurado, Gangonells, Anyols, M. Hernandez, Curtiellas (cinc inicial) Ruano, Torres, Cáceres, Munné, Garcia (p.s.). Entrenador: D. Moreno.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Sebrià, Querol (cinc inicial) Amores, Lalaguna, J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s). Entrenador: J. Costa.

ÀRBITRES.- Srs  Capdevila i Gorina

GOLS: 1a part; 0-1 Sebrià de FD (min 9). 2a part; 1-1 Ruano (min 1), 2-1 Munné (min 12), 3-1 Munné (min 24 i 20 segons).