El Vilanova guanya al Barça però és eliminat a 6 segons pel final de la pròrroga

El Patí ha merescut poder decidir en la tanda de faltes directes

La plantilla del CP Vilanova amb els jugadors de la base del club. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 3 al F.C. Barcelona “C”, en el partit de tornada de la repesca de la Nacional Catalana disputat ahir a la tarda al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb un quasi plé d’un públic entregat totalment amb el seu equip.

Dir primerament que el Vilanova ha merescut no sols el triomf en el partit sinò que també mereixia disputar l’eliminatòria en la tanda de faltes directes, ja que ha caigut a sis segons del final de la pròrroga amb un gol molt protestat pels locals.

Avuí si que el Patí ha estat  un equip molt bé en defensa i millor del habitual en atac, malgrat que en el tram final del temps reglamentari no ha culminat les bones ocasions de que ha disposat. La comunió amb el públic ha portat a coll i bé a l’equip que amb joc i amb el que s’anomena col·loquialment “pit i collons” ha tingut contra les cordes a un molt bon equip, com el Barça que avui ha portat a Vilanova tota la seva “panzer divisionen”, és a dir pràcticament l’equip habitual de Nacional Espanyola.

En el primer temps el Barça s’ha avançat als 5 minuts amb gol de Gangonells, i el Patí no ha aprofitat una falta directa per blava ni els dos minuts de superioritat, però Amores de penal feia l’empat en el minut 15.

En la segona part, amb el Barça prement l’accelerador de valent amb pressió  molt avançada, ha estat Querol qui marcava pel Patí en el minut 8. De nou Ruano tornava a empatar a dos en el minut 13 i tot seguit Sebrià avançava al Vilanova.

Poc desprès amb un Barça un xic tocat arribaria el quart gol en la transformació de Sebrià de la falta directa per acumulació. El Vilanova estava amb l’espasa de Democles amb la novena falta i la dècima ha caigut a 10 minuts pel final però no ha estat aprofitada.

Han estat els minuts més emocionants on el Patí ha tingut les ocasions més clares, amb un Barça desconcertat i amb el públic com a sisè jugador local. El marcador no s’ha mogut i en la pròrroga quan tot semblava que aniríem a les faltes directes, a sis segon pel final un llançament de M. Hernàndez, sembla tocat per Gangonells ha sentenciat l’eliminatòria. Gol força protestat al considerar que la bola era alta.

En fí, marxem tristos però satisfets pel joc del Patí. Ara tocarà una nova eliminatòria per evitar el descens contra el Ripoll.

C.P. VILANOVA 4 - F.C. BARCELONA3

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Lalaguna, Querol (cinc inicial) Amores, Sebrià, J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s)  Entrenador: J. Costa.

F.C. BARCELONA.- Garcia, Gangonells, Munné, M. Hernàndez, P.Curtiellas (cinc inicial) Ruano, Cairo, Belarte, J. Curtiellas, Jurado (p.s.). Entrenador: D. Moreno.

ÀRBITRES.- Srs. Burgos i Gorina

GOLS: 1a part; 0-1 Curtiellas (min 5), 1-1 de penal Amores (min 15). 2a part; 2-1 Querol (min 8), 2-2 Ruano (min 13), 3-2 Sebrià (min 13), 4-2 Sebrià de FDA ( min 13 i mig). Pròrroga; 4-3 a sis segons pel final M. Hernandez.

TARGETES .- Blaves a Curtiellas i Belarte del Barça i A. Ferrer i J. Martinez del Patí.