El Patí Vilanova guanya el primer punt de l’eliminatòria davant el Ripoll

S’ha garantit el factor pista si cal

El Patí ha derrotat per 2 gols a1 al CP. Ripoll en el  primer partit del Play out de la Nacional Catalana disputat dissabte tarda al Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb força menys públic que en el darrer partit contra el Barça.

El millor del partit ha estat el resultat que li permet al Vilanova assegurar-se el tercer partit -si es necessari- a Les Casernes.

Un partit diametralment diferent al que ens va oferir el Pati el diumenge passat contra els blaugranes. Avui partit molt discret i això que ha marcat en el segon minut de la primera part, però no ha tingut el control de l’encontre especialment en la segona part.

Ara cal anar a Ripoll d’aquí dues setmanes -si no hi ha canvis el divendres 12 de maig-.

El partit ha començat força bé, ja que al minut 2 Lalaguna inaugurava el marcador, però el Ripoll s’apropava amb cert perill i en el minut 13 targeta blava a Sebrià que no han aprofitat i el Ripoll jugant en superioritat ha estat sancionat amb targeta blava que el Patí  no ha aprofitat. En el minut 21 nova targeta blava, ara a Vergès, que tampoc han aprofitat el visitants ni en la repetició, però en el límit de recuperar la inferioritat Martín feia l’empat.

En la segona part el Vilanova no aconseguia mantenir el control i un penal en el minut 14 transformat en segona jugada per Amores ha deixat el primer punt de l’eliminatòria. Cal esmentar que el Vilanova ho ha patit massa en el tram final davant les escomeses dels del Ripollès.

Ara toca preparar amb calma el segon partit de la sèrie i jugar amb el cap els propers 50 minuts.

C.P. VILANOVA 2 - C.P. RIPOLL 1

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Lalaguna, Querol (cinc inicial) Amores, Sebrià, J. Martinez, A. Ferrer, Donoso (p.s)  Entrenador: J. Costa.

C.P. RIPOLL.- Burgaya, Carlon, Nogué, Solà, Martín (cinc inicial) Farrés, Cabré, Franquesa (p.s). Entrenador.- E. Carmona

ARBITRES.- Srs   Buxeda i Sans

GOLS: 1a part; 1-0 Lalaguna (min 2), 1-1 Martín (min 23). 2a part; 2-1 Amores  (min 14).

TARGETES.- Blaves a Sebrià i Vergés del Patí i a Carlon del Ripoll.