Pel bon camí

Els d’Alex Villagordo sumen 4 punts dels dos darrers desplaçaments consecutius, aquest dissabte torna jugar a camp contrari a La Múnia

Capellades 1 – UE Sitges 2

Tres punts del tot treballats sumava el Sitges B en un d’aquest camps on no és fàcil aconseguir-ho. Un Sitges però que va realitzar un joc intel·ligent llegint a la perfecció com jugar-li a un Capellades que no passa pel seu millor moment però que ho donava tot pressionant de debò per fer-se amb els punts en joc, a manca d’un minut per arribar al descans es posava l’equip per davant, un gol que li anava com a anell al dit degut a que havia fet una mica més en aquesta primera part.

Als primers 11 minuts de la represa al minut 55 Pol Navarro tornava a avançar als sitgetans posant el 0-2, és cert que amb aquest marcador els locals començaven a pressionar conscients de la importància de sumar per trencar la dinàmica de tres derrotes consecutives en uns minuts que tan uns com els altres anaven arribant amb molt de perill, escurçaven diferències els del Capellades de penal al minut 77, amb el 1-2 l’equip local va voler però no va poder, arribant a la fi del matx amb aquest marcador que donava el triomf i els tres punts a un Sitges que segueix per bon camí.

UE Sitges B: Brunat, Barneda, Àlex González (Bruno Sastiaga 65) Pol Navarro, Max Gili, Josep, (Guillem Fonoll 77) Christian Rodríguez, (Álvaro Fayos 7) Gerard Fernàndez, (Alex Rodríguez 88) Guillermo Fayos, (Hugo Pavia 36) Marc Silva i Carles Arrive.

El Sitges es desplaçarà aquest dissabte al camp del 12è classificat, La Munia, amb 33 punts, dels 28 partits jugats ha guanyat 10, empatant 3 i perdent 15, amb 51 gols a favor i 53 encaixats, l’hora d’inici les 18 hores.