Segueixen forts a casa

L’equip suma el seu 12è triomf al municipal d’Aiguadolç i cinquè partit sense perdre a la segona part, clau en el 4-1 final

UE Sitges B 4 – Les Cabanyes 1

L’equip suma el seu 12è triomf al municipal d’Aiguadolç i cinquè partit sense perdre a la segona part, clau en el 4-1 finaL’equip d’Alex Villagordo i Joel Portillo després de tres partits consecutius a camp contrari es van retrobar amb els seus golejant a Les Cabanyes, la primera part però finalitzava amb empat a un, però a la segona amb un Josep golejador van acabar destrossant a l’equip penedesenc que fins les hores s’havia mostrat molt ordenat degut al molt que s’estan jugant, el descens, amb aquest triomf el Sitges B continua amb el frec a frec amb l’Olivella pel segon joc.

El partit

Alex González avançava al primer quart d’hora al Sitges B en uns minuts en que l’equip sitgetà estava pressionant i molt, tot i que els sorprenia el visitant Xavier Gómez al 29, un fet que donava vida al seus mentre que al Sitges li va costar reaccionar arribant al descans amb el marcador igualat, el 1-1.

Josep Sánchez al 51 tornava a obrir la llauna amb el seu gol, a partir d’aquí l’equip local es va mostrar més superior i que amb els gols de Josep de nou al 69 i el d’Alejandro de Pineda en temps d’afegit es va arribar a la fi del matx.

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda (Álvaro Fayos) Alex González (Juan Riera) Pol Navarro, Max Gili, Josep Sánchez (Gerard López) Guillem Fonoll, Gerard Fernàndez (Alejandro de Pineda) Guillermo Fayos, (Christian Rodríguez) Marc Silva i Carlos Arrive.

L’equip sitgetà viatja aquest dissabte al camp del Montserrat Igualada, equip que ja ha perdut categoria, l’hora d’inici a les 17’45h.