Victòria del Patí Vilanova que acaba novè en la Nacional Catalana masculina

Emotiu comiat de Gerard Vergés que posa punt final a una llarga trajectòria com a jugador en el mon de l’hoquei

Gerard Vergés. Eix

El CP Vilanova ha derrotat al CP Malgrat per 7 gols a 3 en el partit de tornada de l’eliminatòria pel 9è i 10è lloc de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de dissabte al Pavelló de Les Casernes amb una fluixa entrada en un partit en que s’acomiadava de la pràctica de l’hoquei Gerard Vergés. Considerem que en Gerard mereixia més públic a la graderia

El C.P. Vilanova posa final a una gris temporada en la que acaba novè -el miillor en la lluita per la permanència i descens- i que, diguem-ho clar, no s’han complert amb els objectius previstos a l’inici de la temporada, i que eren lluitar pel títol/ascens. I diem lluitar, perquè ja en l’arrencada de la lliga vàrem indicar que l’ascens, tant per la forma de competició, com per la qualitat dels equips, era, malgrat els desitjos, poc realista. D’aquí a lluitar per no baixar hi va un bon tros.

Però és el que hi ha, ara toca rearmar l’equip incorporant algun jugador, d’aquells que en diem que portin l’equip, que marquin dins la pista el tempus  dels partits, etc. etc. Es parlen de noms per incorporar, però aquesta posició és clau. Cal esperar, però no massa temps perque les plantilles ja s’estan conformant en el mon de l’hoquei.

Del partit, indicar que abans de començar es va fer un passadís d’honor a Gerard Vergés, i que aquest va obrir el marcador en el minut 2 pel Patí. Mudarra i el jove Prat van deixar el lluminós al descans amb un 3 a 0.

Només començar el segon temps Querol feria el quart i Farrés de penal  escurçava diferències, Tres gols locals, un d’Alex Ferrer i dos de Prat (avui n’ha fet tres) posaven un clar 7 a 1 al marcador, que van maquillar amb dos gols els de Malgrat.

A manca de 4 minuts Gerard Vergés va a abandonar la pista rebent una merescuda ovació del públic posat en peu.

Al final comiat de jugadors i Junta al Gerard a qui li hem d’agraïr aquests anys entre nosaltres. Molta sort i moltes gràcies Gerard.

C.P. VILANOVA 7 - C.P. MALGRAT 3

C.P. VILANOVA.- Marimón, Vergés, Mudarra, Querol, Sebrià (cinc inicial), Lalaguna, J. Martínez, A. Ferrer i Prat. Entrenador: J. Costa.

C.P. MALGRAT.- Vidal , Vergés, Torner, M. Garcia, Francisco (cinc inicial),  Parra, Pérez, Fret, J. Garcia,  Morales i Coll (p.s.). Entrenador: J Martos

ÀRBITRES.- Sr. Ll. Serra

GOLS: 1a part; 1-0 Vergés (min 2), 2-0 Mudarra (min 9), 3-0 Prat (min 20). 2a part; 4-0 Querol (min 2), 4-1 Torner de penal (min 5), 5-1 A. Ferrer (min 10), 6-1- Prat (min 17), 7-1 Prat (min 18), 7-2 Francisco (min 19 ), 7-3 Fret (min 23).