S’allunya el segon lloc

El d’Alex Villagordo suma la tercera derrota al Municipal d’Aiguadolç, van caure amb el Riudebitlles, Ribes i ara l’Olivella

UE Sitges 2 – CF Olivella 3

S’escapa l’objectiu que s’havia marcat aquest Sitges, acabar segons, la derrota amb l’Olivella a casa a manca de dues jornades, perquè això arribi a la fi i els deixa a tres punts i amb un calendari final exigent, primer jugar al camp del Riudebitlles per acabar jugant al Municipal davant un Atl. Vilanova que s’està jugant el no perdre categoria, mentre que l’Olivella sobre el paper ho te millor ja que primer juga al seu camp amb el Can Cartró i la darrera jornada a La Granada.

El partit

De la millor manera se li posava el partit al Sitges amb el ‘golarro’ de Josep al primer quart d’hora, és cert que cinc minuts més tard empatava l’Olivella amb gol de Lluis Navarro però la reacció del Sitges no es deixava esperar tenint el seu premi amb gol de Gerard Fernàndez al minut 40, arribant al descans amb aquest marcador de 2-1. La història canvia al primer minut de la represa amb un gran gol de Raul Mesa que servia per empatar a dos, quedant molt de partit, van poder en aquests minuts marcar un o l’altre però la balança es va decantar per l’Olivella en una jugada molt protestada per l’equip sitgetà per creure que abans havia hagut falta, Alberto Noguera posava el 2 a 3 al minut 78 en una jugada que generava la expulsió amb vermella directa de Guillem Fonoll, deixant al Sitges amb inferioritat numèrica el darrer quart d’hora,  d’aquesta manera l’equip suma la tercera derrota en el que va de campionat al municipal d’Aiguadolç. Un cop finalitzat el partit se li va fer un homenatge merescut al gran Alex Morillas.

CF Olivella: Alex Rovira, Aitor Villanueva, Marc Garcia, (Alan Enfedaque 46) Marc Martínez, Lluis Navarro, (Eloi Riera 46) Jose Antonio Quesada, Oriol Rodríguez, (Alberto Noguera 46) Edgard Garcia (Victor Olmedo 60) Ilan López, Raul Mesa, Erik Reyes (Alex Morillas 60).

UE Sitges B: Enric Brunat, Raul Barneda, (Pau Junyent 83) Bruno Sastiaga, Alex Rodríguez (Alex González 75) Max Gili, (Hugo Pavia 75) Josep, Christian Rodríguez (Guillermo Fayos 71) Guillem Fonoll, vermella directa al 83, Gerard Fernández, Marc Silva i Carles Arrive.

El Sitges B es desplaça aquest diumenge al camp del Riudebitlles, l’hora d’inici al punt de les 12 hores.