Repeteixen tercers

Els jugadors Bruno Sistiaga i Guillem Fonoll juguen el seu darrer partit amb el Sitges per motius laborals mentre que Gerard López penja les botes

UE Sitges B – Atlètic Vilanova. Iván Jiménez

UE Sitges B 6 – Atlètic Vilanova 1

De la millor manera tancava el Sitges B la temporada al municipal d’Aiguadolç golejant a un Atl. Vilanova que certificava el seu descens a quarta catalana tot i que el seu rival, Les Cabanyes tot i perdre manté la categoria  en una darrera jornada en que l’Olivella aconseguia ser segon i potser amb premi i que el Ribes aconseguia un meritori quart lloc.

El partit

Molt aviat, al minut 6, de cap Guillem Fonoll avançava als d’Alex Villagordo començant el que seria el signe del matx amb un Sitges B que s’estava agradant, dos minuts més tard arribava el segon amb remat del seu golejador, el Gerard Fernández, Pau Junyent al minut 46 deixava el 3-0 per anar al descans.

A la represa l’equip vilanoví conscient del molt que es jugava donava un pas endavant escurçant diferències Dídac Rovira al 77, reaccionava el Sitges B tres minuts més tard posant el 4 a 1 a partir d’aquí amb dos gols més tornava a marcar Max Gili al 85, deixant tot vist per sentència Gerard Fernández al 91, d’aquesta manera jugant un bon partit li feia sis als de Mehdi i a la vegada que enviaven dos pilotes als pals, un partit amb poc color vilanoví i un Sitges molt superior.

Atlètic Vilanova: Pablo Soler, Alex Valldosera, Simeon Panesi, Oscar Gestí, Jordi Montesinos, Martí Solé, Sergio Ximenez (Alex Llor 45) Mario Carretero, (Sar 15) Abdelklak, Roger (Daniel Peñalba 15) i Dídac Rovira.

Sitges B: Javi Dorado, Bruno Sistiga, Carlos Arrive, (Alex Rodríguez 56) Pau Junyent, Josep, (Max Gili 56) Guillem Fonoll (Pol Navarro 69) Gerard Fernández, Guillermo Fayos, Gerard López, (Oscar Benito 56) Hugo Pavia, Marc Silva i (Alex González).