Superat el primer obstacle

Tres gols d'Alejandro Pascua i un de Victor Morillas fan que l’equip sitgetà passi a la següent ronda

Espluguenc B 1 – UE Sitges A 4

Copa Catalunya Amateur, 1a eliminatòria

Bon debut del Sitges A a la Copa Catalunya amateur golejant al Espluguenc, conjunt campió del seu grup de la Quarta Catalana, i per tan assolit l’ascens a la Tercera Catalana, el partit però va tenir poca història per l’equip sitgetà que es va mostrar en tot moment superior, al primer minut Jaume Font no encerta de penal però ja s’olorava la superioritat sitgetana que sense patir gaire es portava el gat a l’aigua, l’ensurt ho donava Victor Morillas que després de patir un cop al cap deixava el terreny de joc i després d’estar en observació per sort pel jugador tot quedava en res.

Victor Morillas avançava a l’equip sitgetà al minut 11 i tres minuts més tard Alejandro Pascua posava el segon al marcador al 14,  arribant al descans amb aquest marcador. Ja a la represa ells escurçaven diferències al minut 57 el 1 -2, al 76 Pascua feia el tercer per l’equip i fou el mateix Pascua el que posava la guinda al partit deixant el marcador de 1-4.

UE Sitges A: Nito, (Enric Brunat 46) Sacris, Carlos Henarejos, (Over Ramos 81) Edgard Doblas, Alejandro Pascua, Mery Coolibaly, David Gómez (Martí Mañé 62) Dani Midcley, Jaume Font (Gery 81) Victor Morillas, (Jota 46) i Marc Cols.