El Patí Vilanova empata a Caldes ‘in extremis’

Anava perdent per 2 a 0 a manca de tres minuts pel final

C.P. CALDES - C.P. VILANOVA. Eix

El C.P. Caldes i el C.P. Vilanova van empatar a dos gols en el partit corresponent a la setena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat ahir dissabte al vespre al Pavelló Municipal de la Torre Roja de Caldes

Si mirem únicament el resultat podríem pensar que el Patí ha guanyat un puntet fora de casa i això sempre es bo, però siguem sincers n’ha perdut dos. I perquè?. Per què malgrat que ens vulguin conformar en que el Caldes és un filial i que a casa seva es fa fort els seus objectius a curt plaç no passen per un ascens, el Patí, que aspira a estar entre els quatre primers cara al play off d’ascens, va mostrar el seu punt feble en l’atac i sobre tot perquè es inadmissible que no aprofitin dos penals i una falta directa -quantes errades ofereix el Vilanova en jugades a bola aturada?-.  I ahir vespre no sols els propis errors en aquestes jugades, sinó en el moment en que es van produir.

A la primera part amb un començament amb domini vilanoví no es va aprofitar ni un penal (min 6) ni una falta directa (min 12 i mig). Del possible 0 a 2 es va passar en menys de dos minuts (min 15 i 17) a un 2 a 0 a favor del Caldes, i amb un Patí totalment descol·locat i desconnectat.

En la segona part de nou el mateix guió i més quan en el minut 9 nou penal a favor del Patí  no transformat i que podia haver estat, amb els minuts que restaven, el revulsiu, aquest va arribar massa tard, ja que fins al minut 22 no es va aconseguir el primer gol del Patí i en la següent jugada el de l’empat.

Ara ens conformarem pensar en que els propers rivals son teòricament assequibles o no filials, però si no es millora ofensivament i les jugades a bola aturada no augmenten i molt la seva efectivitat...

C.P. CALDES 2 - C.P. VILANOVA 2

Pista.- Pavelló Municipal Torre Roja

C.P. CALDES: Fuente, Serrano, Serra, Zanon, Puigdueta (cinc inicial) Cardona, Aguilar, Altayó, Anglarill, Barnis (p.s). Entrenador: E. Candami.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Lecha, López, Mudarra, J. Martinez, (cinc inicial) Sebrià, Querol, Lalaguna, Hernàndez (p.s.) Entrenador: J. Costa.

ARBITRES.- Srs. M. Font i Ll. Serra

GOLS: 1a PART; 1-0 Serra (min 15), 2-0 Aguilar (min 17). 2a PART; 2-1 Querol (min 22), 2-2 López (min 22)