Victòria del Pati Vilanova a Manlleu

Alexis Castro serà segons ha informat el club el nou entrenador de l'equip vilanoví

Imatge d'arxiu

El C.P. Vilanova ha derrotat per 0 gols a 4 al C.P. Manlleu “B” en el partit corresponent a la novena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de diumenge al Pavelló Municipal de Manlleu.

Victòria clara, justa i sobretot balsàmica, que en aquest partit estrenava Gerard Vergés com a entrenador provisional del C.P. Vilanova després d’una setmana moguda per la marxa de Jordi Costa a l’inici de la mateixa. S’ha notat un cert canvi i millora en un partit en que ha estat molt correcte en defensa i amb brots verds davant. Ara cal que aquesta millora apuntada es confirmi a partir del proper partit a casa el dissabte vinent.

El Manlleu, avui si ha presentat l’equip que normalment ho fa en aquesta categoria, amb un parell de jugadors habituals com a suplents en el primer equip i això s’ha notat i molt respecte a la darrera visita a la vila osonenca.

El partit ha començat força bé, ja que el Patí ha inaugurat el marcador en el primer minut i escaig de partit, disposant de bones accions ofensives i malgrat que els locals han començat a crear perill, el Vilanova ha estat força bé defensivament i efectiu en atac al aconseguir dos gols (min 7 i 20) abans del descans amb el que s’ha arribat amb un clar 0 a 3.

En la segona part, pensem de pur tràmit en la que Querol ha augmentat la renda  vilanovina. Poqueta cosa més podem dir. Tres puntets i cap a casa.

C.P. MANLLEU 0 - C.P. VILANOVA 4

Pista.- Pavelló Municipal Manlleu

C.P. MANLLEU: Paneque, Hidalgo, Valls, Contreras, López (cinc inicial) Soler, Solé, Guiramé, Costa, Clusella (p.s.). Entrenador: A. Casanovas

C.P. VILANOVA: Marimón, Mudarra, J. Martínez, Querol, Lecha (cinc inicial), López Sebrià, Ferrer, Hernández  (p.s.). Entrenador: G. Vergés.

ARBITRE: Srs. Godia  i Capdevila

GOLS: 1a part; 0-1 Mudarra (min 1), 0-2 Querol (min 7), 0-3 Sebrià (min 20). 2ona part; 0-4 Querol (min 9).