Treballada victòria del Patí Vilanova contra el Cerdanyola

El partit s’ha decidit en el tram final del mateix

C.P. VILANOVA - CERDANYOLA H.C.. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 2 al Cerdanyola en el partit de la quinzena jornada de la Nacional Catalana Masculina, que s’ha disputat en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes en la tarda de diumenge i amb una fluixa entrada de públic.

Aquest encontre amb el que es tancava la primera volta de la lliga regular, estava programat per disputar-lo a la pista del Cerdanyola, però problemes d’ocupació van fer que es traslladés a Vilanova.

Treballada i merescuda victòria del Patí en un discret partit en general però si emocionant pel resultat i que s’ha acabat decidint en els darrers cinc minuts del matx, ja que a manca de poc més d’aquests cinc minuts el marcador assenyalava un empat a dos gols.

El Cerdanyola, un equip molt jove i que avui ha presentat en el cinc inicial fins a quatre jugadors habituals en les alineacions del primer equip, ha creat molts problemes per la seva pressió alta sobre la sortida de la bola, però que en atac preferentment ho han fet amb llançament des de la distància.

El Patí no ha estat còmode en cap moment i sols l’efectivitat en els darrers minuts li ha donat el triomf. Avui voldria destacar l’actuació de J. López posant el grau de veterania que calia i l’encert amb les peticions de temps mort que han servit per agafar una mica d’aire i tallar l’ofegament al que ens tenia l’equip visitant.

En el primers  minuts de partit el Cerdanyola ha ofegat literalment al Patí. Un  temps mort demanat per A. Castro molt oportunament ha servit per posar ordre. Una targeta blava a De Moya amb penal inclòs l’ha transformat J. López.

En la segona part un inici similar i novament un temps mort demanat pel Patí ha tornat a servir per posar ordre. Sobre l’equador d’aquest període el Vilanova ha tingut fins a tres ocasions clares per  marcar i com sempre passa quan es perdona ha estat el rival qui ha empatat. Menys mal que pràcticament en la següent jugada de nou ha marcat  J. Lopez. Poc ha durat l’alegria local quan el Cerdanyola en una jugada molt ben trenada tornava a empatar a manca de poc més de cinc minuts.

No cal dir que ningú al Pavelló estava tranquil, i més quan els dos equips tenien 8 faltes, però una empenta final del Patí ha aconseguit dos gols i encara en podia haver fet un més en la no transformació de la directa acumulativa.

En resum una victòria important i a esperar dissabte vinent contra el líder, el Sant Celoni de M. Umbert.

C.P. VILANOVA 4 - CERDANYOLA H.C. 2

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .-Marimón, Mudarra, Lecha, Sebrià, Querol (cinc inicial), López, Güell  Martínez, Jiménez, Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro

CERDANYOLA H.C..-Tapia, Ripollés, De Moya, D. Ramírez, M. Ramírez (cinc inicial) Egea, Aguilar, Sallent, Aguila (p.s) Entrenador: M. Miranda

ÀRBITRES: Srs. X. Valiente i F. Borrell

GOLS: PRIMERA PART; 1-0 López de penal (min 15). SEGONA PART; 1-1 Aguilar (min 18), 2-1 López (min19), 2-2 M. Ramírez (min20), 3-2 J. Martínez (min 21), 4-2 Lecha (min 23).