Hoquei patins

Empat a dos gols entre el Patí Vilanova i el Sant Celoni

Bon partit dels vilanovins davant el líder

C.P. VILANOVA - C.P. SANT CELONI. Eix

El C.P. Vilanova  i el C.P. Sant Celoni han empatat a dos gols  en el partit  de la setzena jornada de la Nacional Catalana Masculina, que es va disputar al Pavelló de la Plaça de Les Casernes en la tarda de dissabte

Resultat totalment just entre dos equips amb propostes de joc diferents. Si normalment un empat a casa ho considerem un mal resultat, avui veient el partit no el poden qualificar de la mateixa manera.

El Sant Celoni que no tenia a la banqueta a Miquel Umbert per una situació familiar, es un equip molt sòlid defensivament, amb un molt bon porter adaptat al sistema i un atac amb poques propostes, però prou efectives, que penalitza les errades i pèrdues del rival, amb transicions directes per llençar a porta des de la distància i amb un davanter hàbil en l’àrea.

El Patí pel que s’ha vist havia preparat el partit per contrarestar a un rival, que cal recordar és el menys golejat de la categoria, evitant els errors no forçats i treballant l’atac per tenir oportunitats. Considerem que va fer un molt correcte partit.

En la primera part, sempre sobre aquestes propostes, va ser el Patí qui va obrir el marcador en el minut  6 (Güell) amb un xut des de la mitja distància es va colar entre la trama defensiva visitant. En el minut 8 el Sant Celoni feia l’empat molt protestat per la banqueta i jugadors vilanovins, en una pèrdua forçada en atac i ràpida transició  visitant.

La segona part  va seguir la mateixa tònica i la traca es va disparar a manca de quatre minuts amb el segon gol visitant, obra d’Arévalo com el primer. Menys d’un minut desprès una falta directa contra el Patí no la va transformar el Sant Celoni, perdent l’oportunitat de tancar el partit.

El Patí es va llençar a l’atac amb tota l’artilleria i una falta amb targeta blava a Arévalo, amb dubtes si va ser dins o fora de l’àrea la va llençar López sense transformar-la, però  a manca de minut i escaig, jugant els visitants en inferioritat Querol feia el gol de l’empat final.

Ara al Patí li arriben tres partits fora de casa -Barça, Reus i Sant Just- un veritable Tourmalet.

C.P. VILANOVA 2 - C.P. SANT CELONI 2

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Güell, Martínez, Sebrià, Querol (cinc inicial) Mudarra, Lecha López, Jiménez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro.

C.P. SANT CELONI.- Contador, Manent, Arévalo, Folguera, Roma (cinc inicial) Franquesa, Picanyol, Lesma, Garcia, Beal (p.s.) Entrenador: R. Gascón.

ÀRBITRES.- Srs. A. Sans i A. León

GOLS: PRIMERA PART, 1-0 Güell (min 6), 1-1 Arévalo (min 8). SEGONA PART, 1-2 Arévalo (min 21), 2-2 Querol (min 24).