Clara derrota del Patí Vilanova contra el Barça

Novament la pista dels Mundet és negativa pel Vilanova

F.C. BARCELONA C -- C.P. VILANOVA. Eix

El F.C. Barcelona va derrotar per 7 gols a 4 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 17èna jornada de la Nacional Catalana Masculina, disputat en la vesprada de diumenge al Pavelló  Mundet de Barcelona

Res a dir de la justa i merescuda victòria del Barça “C” davant el Vilanova, que si bé, pensàvem que era un partit molt difícil en una pista que tradicionalment no se li ha donat gens bé al Patí, i que la derrota entrava dins de les possibilitats, potser el que fa una mica de mal és el marcador.

Malgrat això val la pena analitzar que jugar contra els filials o equips “B” sempre et pot portar  a que els rivals alineen algun jugador que participi en l’equip de superior categoria. Ahir sols van ser dos -Escala que va ser titular a Alcorcón i Curtiellas (entre els dos en van fer quatre gols). El consol vilanoví podria estar en que han estat capaços de fer quatre gols al Barça en els dos enfrontaments, però no és excusa per comentar que el Patí no va estar al mateix nivell que en el darrer partit contra el Sant Celoni.

Ara ens toca passar el que ens resta del Tourmalet (Reus i Sant Just a fora), deixant enrere  aquesta derrota davant el Barça.

La primera part va ser mogudeta en el marcador, sempre amb els culers per endavant, i amb el Patí intentant poder mantenir-se dins del partit, finalitzant aquests període amb un marcador de 3 a 2.

En el segon temps sortida fulgurant dels locals amb dos gols abans dels tres minuts i malgrat un nou gol vilanoví en el minut 4, aquest no va ser suficient perquè abans de l’equador d’aquesta segona part el marcador ja era de 7 a 3. Diferència fora de l’abast vilanoví davant un molt bon equip que va saber mantenir el control. El quart gol del Patí va ser anecdòtic.

En resum cal passar pàgina i seguir amb la dinàmica positiva que portàvem. Com hem apuntat perdre als Mundet estava dins de les previsions, però potser amb menys diferència.

F.C. BARCELONA 7 -- C.P. VILANOVA 4

Pista.- Pavelló Llars Mundet

F.C. BARCELONA.- Jurado, Rodríguez, Ortigosa, Casas, Gabarró (cinc inicial) Curtiellas, Escala Añols, Molera, Garcia (p.s.). Entrenador: D. Moreno.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, J. Martínez, Querol, Güell (cinc inicial), Mudarra, López, Lecha, Jiménez, Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES: Srs. D. Pedrola i R. Loribal

GOLS: 1a PART: 1-0 Casas (min 4), 1-1 Querol (min 8), 2-1 Curtiellas (min 10), 3-1 Curtiellas (min 22), 3-2 Lecha (min 24). 2a PART: 4-2 Escala (min 1), 5-2 Casas (min 3), 5-3 Querol (min 4), 6-3 Casas (min 6), 7-3 Escala de FDB (min 12), 7-4 Lecha (min 17).

TARGETES.- Blaves a Escala i Molera del Barça i Sebrià del Patí.