Hoquei patins

El Patí Vilanova guanya a Reus per 2 gols a 3

Victòria de mèrit i molt important davant un dels millors equips de la competició

Reus Deportiu B - CP Vilanova. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 2 gols a 3 al Reus Deportiu en el partit corresponent a la divuitena jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat en el Pavelló  del Reus Deportiu, en la tarda de dissabte en un anormal horari de dos quarts de quatre.

Important victòria i amb molt de mèrit del Patí, en un partit que ha estat  precedit d’un reguitzell de situacions rocambolesques en quan a la pista i a l’hora de disputa del partit, i tot a causa de que el Reus en una mateixa tarda tenia dos partits a casa (Nacional Catalana i OK Lliga) i un a fora important pel Júnior a Sant Celoni. Per molt que ens parlin des de la Junta del Patí de que ens hem acomodat en favor de les bones relacions? amb el Reus, considerem que el primer en que ha de comptar pel Patí es el Patí. El meu avi deia “En la Rambla de Barcelona hi ha un lloro que diu: Procura per tu”

Recordeu que l’any passat el Manlleu ens va posar a Manlleu l’equip d’OK Lliga Plata i ens van escombrar, mentre que en la setmana següent es van obrir de cames com vulgarment es diu davant el Reus que els va fer els gols (7) que els feien falta per classificar-se davant el Patí.

En fi, avui ha sortit bé, però no cal anar amb el lliri a la ma.

Avui el Reus, amb sols dos canvis, ha posat, no ens equivoquem, l’equip de gala, i és per això que te més mèrit la victòria.

El primer temps ha finalitzat sense que es mogués el marcador, amb el Patí ben posicionat, i amb uns àrbitres que han controlat el partit a base  d’amonestacions (avisos) que han portat a una blava per doble avis a Cabré a pocs segons pel final.

En la segona part, a l’inici s’ha destapat la caixa dels trons i en el minut 2 en els límits d’inferioritat reusenca Querol inaugurava el marcador, i un minut més tard repetia amb el segon gol. Els locals entraven en el partit un minut més tard i  han tingut uns període on han premut l’accelerador. El Patí ha tallat la reacció amb el tercer gol de penal transformat per J. López.

Restaven molts minuts -quasi quinze-, i el Reus ha posat tota la carn a la graella, amb més cor que cap i el Patí amb un bon treball defensiu i amb un Marimón excels els ha tallat tota possibilitat, malgrat que Rojas en el minut 22 escurçava diferències.

El Vilanova ha superat amb esforç la traïda seguida de partits complicats. Ara la setmana vinent tenim descans -hi ha Copa Generalitat- i el proper partit a  Sant Just (un altre filial ja m’enteneu).

REUS DEPORTIU 2 -- C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Reus Deportiu

REUS DEPORTIU.- Viña, Cabré, Martínez, Jansà, De Sivatte (cinc inicial) Rojas, Vallvé, López (p.s.). Entrenador: M. Feldhoff.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, Querol, Mudarra, Lecha (cinc inicial), J. Martínez, Güell, López i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES.- Srs. Quim Navales i Marc Ortells

GOLS: 1A PART; 0-0. 2ONA PART; 0-1 Querol (min 2), 0-2 Querol, (min 3), 1-2 Jansà (min 4), 1-3 López de penal (min10), 2-3 Rojas (min 22).