Triatló

Eric Perez, triatleta calafellenc, guardonat al sopar de “Campiones i Campions” de la Federació Catalana de Triatleta

El triatleta calafellenc Eric Perez . Eix

Més de 100 "Campiones i Campions”, han participat en el tradicional sopar de que la Federació Catalana de Triatló organitza com a reconeixement a les guanyadores i guanyadors dels diferents Campionats Nacionals de Catalunya, Copa i Lliga de totes les modalitats i proves joves de la federació de la temporada 2023.

Un any més l'escenari de la celebració va ser el restaurant Vista Mare del Club Natació Barcelona on van se convocats el esportistes guardonats, entre ells l’Eric Pérez Ramón, triatleta juvenil nascut a Calafell i que va rebre el reconeixement de la federació com a campió juvenil del campionat l’Aquatleta Jove Complert 2023, premiant la seves classificacions a cadascuna de les proves i la regularitat. El seu palmarès de la temporada 2023 ha estat: tres pòdiums com a primer i dos pòdiums com a tercer  classificat.

L’Eric, pertany l'escola de triatló TriCalafell on es va iniciar com a benjamí. Cal destacar que el 2023 va ser el seu primer any com juvenil. Aquest  reconeixement federatiu es tot un premi a la seva constància, treball i afany de superació que ha demostrat durant tots aquests anys.