Bitlles

En breu el Garraf tindrà una lliga de bitlles

Lliga del Garraf de Bitlles catalanes. Eix

Lliga del Garraf de Bitlles catalanes. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Properament més de 10 equips de Vilanova i comarca tiraran endavant per primer cop una lliga comarcal de bitlles catalanes. 

A l'empara de la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles i Birles, depenent de la Federació de Jocs Tradicionals de Catalunya.

L’organització recorda que si hi ha equips interessats en participar-hi encara hi ha la possibilitat, en aquests moments s’està constituint la junta per gestionar la lliga amb els delegats de tots els equips

El proper diumenge 25 de febrer tindrà lloc a les pistes municipals de bitlles, al Parc de la Torre d'Enveja de Vilanova una jornada intercomarcal amb els pobles del Camp de Tarragona grup nord.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local