Hoquei patins

Victòria del Patí Vilanova a Igualada

S’emporta els tres punts en un trepidant partit

IGUALADA H.C “C” - C.P. VILANOVA . Eix

El C.P. Vilanova va derrotar per 4 gols a 5 al Igualada “C” en el partit corresponent a la 21èna jornada de la Nacional Catalana Masculina, disputat la vesprada de dissabte en el Poliesportiu Les Comes d’Igualada.

Victòria justa, de mèrit i de prestigi del Patí a Les Comes en el partit que encetava el darrer terç de la competició regular, davant un molt bon conjunt que  va posar sobre la pista fins a cinc jugadors de l’equip d’OK Lliga Plata -algun  esporàdicament amb el primer equip- el que dona un plus a la victòria  vilanovina.

El Patí va fer un molt bon partit, amb un plantejament seriós i que en la primera part va tenir l‘encontre perfectament controlat. En el segon temps va haver de treballar a fons defensivament davant les escomeses locals que van posar tota la carn a la graella, aprofitant en els moments claus les ocasions.

En el primer temps Querol desviant un tret de Lecha inaugurava el marcador sobre el minut 8. En el minut 23 una targeta a López -força discutida- no va ser transformada pels locals i Martínez jugant el Patí en inferioritat aconseguia el segon gol visitant i el primer del seus tres de gols d’ahir.

En el segon temps de nou Martínez ampliava l’avantatge visitant en el minut 4, i això va fer posar una marxa més als locals que van escurçar distàncies quatre minuts més tard. De nou Jordi Martínez tornava a ampliar el marcador, i el gol va ser immediatament pels locals.

En arribar als tram final i a manca de sis minuts el Igualada es tornava a posar  a un gol, però Querol aprofitava la seva ocasió per posar a manca de dos minuts la cinquena diana vilanovina. Un darrer gol  igualadí en els darrers minuts va deixar el marcador amb els tres punts viatjant cap el Garraf.

Desprès del cinquè gol del Patí hi va haver un xic de tensió entre el delegat local que portava el crono i Alexis Castro resolt amb una amonestació a tots dos. Considerem que  les queixes a la taula no les ha de vehicular directament l’entrenador.

IGUALADA H.C “C” 4 - C.P. VILANOVA 5

Pista.- Pavelló Les Comes

IGUALADA H.C. “C”.- Busquets, Ventura, B. Llanes, Bosch, Borràs (cinc inicial)  Giménez, A. Llanes, Berent, Marsol, Bosch (p.s.) Entrenador: A. Colaianni.

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Lecha, Querol, Güell (cinc inicial), J. Martínez, López, Sebrià, Jiménez, Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro.

ÀRBITRES.- Srs. M. Blat i C.J. Bifet

GOLS: 1a PART; 0-1 Querol (min 5), 0-2 Martínez (min 22). 2a PART; 0-3 Martínez (min 4), 1-3 B. Llanes (min 8), 1-4 Martínez (min 12), 2-4 A. Llanes (min 12), 3-4 A. Llanes (min 19), 3-5 Querol (min 23), 4-5 B. Llanes (min 24).