Victòria del Patí Vilanova davant el Caldes

Els vilanovins s’emporten els tres punts amb un marcador de 4 gols a 1

CP Vilanova - CH Caldes B. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 4 gols a 1 al Recam Caldes “B” en el partit de la 22èna jornada  de la Nacional Catalana Masculina disputat la tarda de dissabte al pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una discreta entrada d’espectadors.

Victòria justa, merescuda i treballada que porta aparellada no sols els tres punts en joc, sinó també el gol average particular, que podria donar un plus cara a un hipotètic empat al final de la lliga regular davant l’equip del Caldes.

El Patí que avui presentava la baixa de J. López al complir un partit de sanció per acumulació, ha fet un partit de menys a més davant un equip molt jove, amb empenta i que en diferents moments ha marcat el ritme del joc que no convenia precisament al Vilanova.

El primer temps ha estat discret del Patí, que ha inaugurat el marcador amb un gol de Mudarra  en el minut 5. La reacció dels visitants fent un joc directe amb velocitat i amb trets des de la distancia els ha donat fruit amb el gol de l’empat. Tot just passat l’equador d’aquests període  Querol desfeia l’empat. Les oportunitats visitants, com diem amb trets des de la distància han estat a punt de donar fruit, però al descans s’ha arribat amb aquests 2 a 1.

En el segon temps el Patí ha posat una marxa més i s’ha fet amb el control, excepte en uns  minuts en que ha anat al pas que li marcava el rival. Malgrat això el joc local ha superat aquests moments i ha aconseguit el tercer gol, Lecha, a manca de poc menys de 10 minut i tot seguit ha tancat el partit Sebrià en el 18. En aquest segon temps el Patí ha estat superior en tots els aspectes del joc.

En resum tres punts que ens posen ara sí en el pom de dalt i superant al Caldes pel gol average particular.

C.P. VILANOVA 4 - RECAM CALDES “B” 1

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, Mudarra, Lecha, Güell, Querol (cinc inicial), Sebrià, Martínez, Jiménez, Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro

RECAM CALDES “B”.- Fuente, Cardona, Serrano, Puigdueta, Serra (cinc inicial) Aguilar, Altayó, López, Anglarill, Aguilar (p.s.). Entrenador: E. Candami

ÀRBITRES.- Sra. Tania Pardo i Sr. Alan Navarro

GOLS: 1a PART; 1-0 Mudarra (min 5), 1-1 Serrano (min 8), 2-1 Querol (min 13). 2a PART; 3-1 Lecha (min 16), 4-1 Sebrià (min 18).