El MGC Mútua Ribes no pot amb les campiones

Grupo Usa Mislata - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C -Jornada 23

Grupo Usa Mislata 36 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 25

Dissabte, 16.03.2024, 18.00h / Pavelló La Canaleta / Mislata

El Mislata es presentava al partit com a líder i amb 10 victòries seguides. Aconseguir el triomf contra les ribetanes tenia doble premi, proclamar-se ja matemàticament campiones i assegurar l'ascens a Divisió d'Honor Or. Davant un públic apassionat les locals es van mostrar superiors i no van donar lloc a dubtes que anaven a aconseguir el seu objectiu.

Les valencianes amb una pressió asfixiant van provocar que el Ribes cometés errors i perdés pilotes. En el minut 8 ja guanyaven 6 – 2 i es temia el pitjor per a les del Garraf. Després d'aquesta primera envestida inicial del Mislata el MGC Mútua Ribes va aconseguir estabilitzar el partit i arribar al seu primer temps mort (min. 13) amb el marcador de 9 – 4. Les indicacions de Gabi Daza  van ser efectives i les visitants van aconseguir un parcial de 0 – 3 en 6 minuts. Amb el 9 – 7 en l'electrònic semblava que les ribetanes podien reenganxar-se al matx. No va anar així ja que les valencianes van tornar a apretar l'accelerador per a acabar la primera part amb un ja gairebé decisiu 17 – 10.

La segona part va estar controlada en tot moment pel Mislata. El MGC Mútua  Ribes impulsat per la seva jugadora més eficient, Jessica Fleitas, intentava seguir el ritme de les valencianes, però a poc a poc la diferència en el marcador va anar augmentant fins a arribar al minut 50 amb el resultat de 31 – 18. El Ribes va demanar temps mort i van arribar els millors moments de les del Garraf que en pocs minuts van fer un parcial de 0 – 4 (contraatacs). El resultat final va ser de 36 – 25 en un partit molt digne de les ribetanes sobretot en atac. Aquesta temporada només l'Onda li havia marcat més de 25 gols al Mislata en un partit.

El pròxim partit es el dissabte, 23 de març,18.00h a casa contra el Hapo Joventut Mataró. Al MGC Mútua Ribes li falten 2 punts per a certificar la permanència.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (10), Shelsea Carreaga (4), Naiara Aragón (3), Anna Gargallo (1), Alba Serrano (1), Aina Gallart (0), Paula Corrales (2), Laura Roldán (1), Joana Santiago (2), Maria Stockli (0).

Porteria: Roser González (efectivitat 19%) / Paula Simó (efectivitat 21%).