Hoquei patins

El Patí Vilanova cau a Girona per un penal a manca de tres segons

Els vilanovins havien remuntat un resultat advers al descans de dos gols de diferència

G.E.i E.G. - C.P. VILANOVA . Eix

El G.E.i E.G ha derrotat per 4 gols a 3 al C.P. Vilanova en el partit corresponent  a la 25èna jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat al Pavelló Lluís Bachs de l’entitat gironina en el migdia de diumenge.

Injusta derrota del Patí a Girona, que va arribar a manca de tres segons pel final per un penal polèmic transformat per J. Mateos. El Patí ha merescut l’empat que hauria estat el resultat més just, però malgrat que el gironins  empaten a punts amb el Vilanova, aquests mantenen el gol average particular, i a aquestes alçades a manca de cinc partits pel final de la lliga regular, això pot ser determinant per ocupar plaça de play off.

Sense fer càbales tant a Vilanova com al G.E. i E.G, els resten tres partits a  fora i dos a casa. Per tant a hores d’ara tot depèn del Vilanova que faci la feina  i aquesta comença dissabte davant el Sant Cugat.

Cal esmentar que l’equip gironí te el màxim i el tercer golejador de la categoria, Mateos i Sala.

En la primera part al Patí li ha costat entrar en el partit i ha vist com en el minut 6 els locals obrien el marcador, que ha igualat Lecha a 8 minuts del final quan el Vilanova ja havia equilibrat el joc. Dissortadament l’empat s’ha trencat en els dos darrers minuts amb dos gol de Sala, el segon de penal.

A la segona part, molt més igualada, ha estat abans dels 10 minuts quan  primer Lecha i desprès Sebrià, han remuntat el marcador advers. Una falta directa no transformada per López sobre l’equador d’aquests període podia haver estat determinant. No ha estat així i en els minuts finals amb els locals buscant el gol de la victòria, aquesta ha arribat en un discutible penal de Marimón transformat per Mateos i la trifulca entre entrenadors que ha acabat amb una blava per cadascun.

Com diem la “manilla“ la te el Patí. Esperem que es jugui amb seny aquesta partida a cinc encontres.

G.E.i E.G. 4 - C.P. VILANOVA 3

Pista.- Pavelló Lluís Bachs de Girona

G.E.i E.G.- Formatjé, Sala, Mateos, Nonell, Dickin (cinc inicial) López, Burgos, Coll, Costa i Tarazoga (p.s.). Entrenador: Cristino Garcia

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, J. Martínez, Querol, Güell (cinc inicial), Mudarra, López, Lecha, Jimenez i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro

ÀRBITRES.- Srs. Godia i Ortells

GOLS: 1a part; 1-0 Mateos (min 9), 1-1 Lecha (min 17), 2-1 Sala (min 23), 3-1 Sala de penal a 24 segons. 2a part; 3-2 Lecha (min 6), 3-3 Sebrià (min 9) 4-3 Mateos de penal a manca de 3 segons.

TARGETES.- Blaves a Dickin i als dos entrenadors Srs. C.Garcia i A.Castro.