Victòria del Patí davant el Sant Cugat B

El Vilanova manté la posició de play off a manca de quatre jornades

C.P. VILANOVA - C.H.P. SANT CUGAT “B”. Eix

El C.P. Vilanova va derrotar al Sant Cugat “B” per 4 gols a 1 en el partit corresponent a la 26ena jornada de la Nacional Catalana masculina disputat la tarda de dissabte en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes que presentava una discreta entrada de públic.

Victòria justa, merescuda i fins i tot curta del Vilanova, en un partit que era vital per trencar en la dinàmica de resultats anteriors, davant un equip que amb la presència del veterà Borja Ferrer (42 anys) com a jugador - entrenador havia millorat la delicada situació en la que es trobava.

Per part vilanovina, la novetat de Jiménez en el cinc inicial i la molt bona actuació de Donoso, que va ocupar la porteria a causa de la targeta blava a Marimón, aturant el llançament i mantenint l’avantatge en la inferioritat, així com l’aturada del penal, malgrat que en un rebuig el Sant Cugat va marcar. Destacar els tres gols de Querol que ha recuperat l’olfacte del gol.

El Sant Cugat, equip correcte dins la situació d’equip “B”, sols va despertar quan en el quart final de partit va posar a Borja sobre la pista. La veterania es un grau i més amb l’entrenador dins la pista.

L’encontre va començar força bé pels locals amb un matiner gol de Querol, però tot seguit una falta -creiem que força involuntària de Marimón, però falta- li va costar la targeta blava. El llançament de directa el va aturar Donoso i el Patí va superar el temps d’inferioritat. Querol, a vuit minuts pel final, va ampliar la diferència i Lecha sobre la botzina -i mai més ben dit- va marcar amb una canonada el tercer gol, amb el que es va arribar al descans.

Un primer temps discret i fins i tot un xic avorrit, va donar pas al segon període que va seguir la mateixa tònica, amb un Patí portant el control del partit, cercant ocasions i que sobre l’equador va marcar el quart gol. Amb el partit sentenciat, el Sant Cugat va posar sobre la pista Borja Ferrer que va dinamitzar als visitants, però avui si, el Patí va mantenir, sense patiments l’avantatge. Un penal  a cinc minuts pel final va posar de nou Donoso sota els pals, aturant el primer llançament però no així la segona rematada. Total victòria merescuda i que manté al Patí en posicions de play off.

C.P. VILANOVA 4 - C.H.P. SANT CUGAT “B” 1

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Donoso, Mudarra, Lecha, Querol, Jiménez (cinc inicial), López, Güell, Martínez, Sebrià. Entrenador: A. Castro

C.H.P. SANT CUGAT “B”.- Susach, Dalmases, Masdeu, Dilmà, Planes (cinc inicial) Arqués, Garcés, Borja Ferrer, Esteve (p.s). Entrenador: Borja Ferrer.

ÀRBITRES.- Srs.I. Galàn i A. Puig

GOLS: 1a part; 1-0 Querol (min 2), Querol (min 17), 3-0 Lecha (min 25). 2a part; 4-0 Querol (min 12), 4-1 Planes (min 21).

TARGETES.- Blaves a Marimón del Patí i a Arqués del Sant Cugat.