Hoquei patins

Treballada victòria del Patí Vilanova davant el Mollerussa

Carlos Donoso l’heroi del partit en aturar un penal a manca de 1,44 amb el marcador 1 a 0 a favor del Vilanova

Carlos Donoso l’heroi del partit. Eix

El C.P. Vilanova ha derrotat per 1 gol a zero al Mollerussa en el partit corresponent a la 28ena jornada de la Nacional Catalana Masculina, disputat la tarda de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes en una mica més de mitja entrada.

Destacar que aquest era el darrer partit  del Vilanova com a local en la lliga regular, a l’espera del que succeeixi si s’aconsegueix l’accés al play off, ja que els dos partits que resten el Patí visitarà Capellades i Cerdanyola.

Treballadíssima, però justa i merescuda victòria del Vilanova que ha tingut en el porter Carlos Donoso l’heroi del triomf ja que a manca de 1,44 pel final, ha aturat, sortint de la banqueta, un penal inexistent assenyalat pels arbitres i ha evitat l’empat visitant. El Mollerussa s’ha presentat a la búsqueda d’algun puntet que el permetés seguir aspirant a la permanència, però ho fa amb escassa proposta de joc, amb una defensa compacta i en atac es limitaven a  buscar el llançament exterior.

En la primera part que ha finalitzat sense que es mogués el marcador, el Patí ha portat bàsicament el control, però amb poc encert davant al no trencar la defensa lleidatana.

El segon temps amb més pressió local ha arribat el gol de Güell. La bola s’ha escolat dins la porteria malgrat el ràpid intent del porter visitant. Amb aquest gol   el Patí s’ha tranquil·litzat i ha ofert poques opcions a un Mollerussa que ha anat a per l’empat  però cal dir-ho oferint situacions de contracop no aprofitades.

A manca de un minut i quaranta quatre segons els arbitres han assenyalat penal contra el Patí per una piscinada (es veu clarament en les repeticions). Aquí la sorpresa arriba quan A. Castro ha fet el canvi de porter. Donoso ha aturat el llançament i seguidament ha tornat a la banqueta.

A manca d’un minut una targeta blava al visitant Gregori no l’ha aprofitat José López i amb el Mollerussa en inferioritat ha finalitzat el partit.

Estem en una fase en la que el més important es ser resultadista, i avui ho ha estat el Patí que esperem segueixi en els dos complicats desplaçament que li resten, al estar els rivals en la lluita per la permanència.

Depenen de nosaltres mateixos per anar al play off.