TENNIS TAULA

El primer equip encetarà la fase a casa contra el Bellvitge

El segon equip del CTT Cubelles debuta a casa contra Vilanova del Camí

VD 24-02-2009 20:07 Lectures 279

Arxivat a:

Després que el CTT Cubelles finalitzés la primera fase com a primer del grup 2, començarà la seva aventura per la lluita d’aconseguir una plaça per l’ascens a primera provincial, per fer-ho, tindrà que superar els altres equips que estan al seu grup, número 2: CE Alheña Bellvitge (2n del grup 1), UE Sant Cugat (2n del grup 4) i CTT Sant Vicenç de Torelló (1r del grup 3).

Per aconseguir l’ascens, l’equip de Cubelles té que estar en la 1a o 2a posició d’aquest grup que el classificarien per disputar les eliminatòries finals entre els 4 millors equips classificats de la 2a provincial, en què 3 dels 4 equips finals obtindrien l’ascens de forma directa.

La lluita per les dues primeres places es pronostiquen per l’equip de Cubelles i Sant Vicenç de Torelló. Aquests últims van participar en el “I Open de Nadal de Cubelles”, en què la majoria del seus jugadors van situar-se entre les primeres posicions . Tot i així, l’equip filial del Sant Cugat provarà de fer fora alguna de les dues entitats que es presenten com a favorites d’aquest grup. Mentre el Bellvitge, es considera com la ventafocs del grup. Malgrat tot, cap dels encontres a disputar es promet tan assequible com alguns que s’han disputat a la primera fase.

El conjunt del Garraf, encapçalat per Marc Lari, Carlos Pina, Adrián Baltanás i Marc Galofré, començarà aquest diumenge a casa, rebent l’equip de Bellvitge, en què intentaran aconseguir sumar la primera victòria per no haver d’acabar remuntant. A més a més, l’equip necessita sumar el major nombre de victòries com a local per ser un fortí i partir amb avantatge per disputar els desplaçaments amb més marge.

Enllaç del grup [nº 2]: http://www.rtbtt.com/LLIGUES0809/fasefinalSEGONA_0809.pdf  
Enllaç dels jugadors dels equips de 2a provincial: http://www.rtbtt.com/jug0809_SEGONA.pdf  

 

 

El segon equip del CTT Cubelles debuta a casa contra Vilanova del Camí

El CTT Cubelles inaugurarà aquest diumenge com a local, el seu 2n equip que intentarà els bons passos que va marcant el primer equip en la competició de lliga. El segon equip participarà en la competició “Copa”, que es considera el complement de la lliga i solen competir els equips que ja han quedat fora de la lliga o bé equips filials del primer equip.

Aquest equip es trobarà encapçalat pels veterans Joan Manel Bertran, Albert Font i Josep Maria Parra. A més a més, jugaran en freqüència el pre-benjamí de l’equip, Josep Joan Bertran, Marc Galofré i Carlos Pina. Es pretén en aquest equip donar oportunitats als nous benvinguts socis-jugadors perquè s’adaptin en el món de la competició i tenir altres contrincants per a jugar.

El segon equip de Cubelles començarà la seva aventura en la Copa jugant la fase prèvia de lligueta, enquadrat en el grup 1 dels 5 que hi ha. Els rivals que s’enfrontarà l’equip cubellenc són: CTT Vilanova del Camí, CTT Montbui “B”, CTT Collbató, CTT Atlètic Molins de Rei i CE Badalona. Els dos millors classificats d’aquesta lligueta es classificaran per disputar les eliminatòries finals del campionat.

El sorteig ha propiciat una repetició d’enfrontaments, que ja es varen produir en la modalitat de la lliga, en què els conjunts del Montbui B, Molins de Rei i Collbató es tornaran a veure les cares. A diferència del Cubelles i Collbató què jugaran amb els jugadors del 2n equip, perquè els altres es troben competint per l’ascens de categoria. Tant Molins de Rei (3r classificat a la lliga), Montbui B (6è classificat a la lliga), Vilanova del Camí i Badalona, podran alinear els seus jugadors importants a la lligueta, perquè no s’han classificat per la fase d’ascens a 1a provincial.

El primer encontre del segon equip del CTT Cubelles, serà aquest diumenge a Cubelles contra l’equip de Vilanova del Camí [5è de la lliga- grup 1].

Enllaç del grup [nº 1]: http://www.rtbtt.com/COPA0809/SEGONA_G1.pdf  
Enllaç dels jugadors equips - 2a COPA: http://www.rtbtt.com/COPA0809/jugSEGONA.pdf  


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No