HOQUEI

El C. P. Vilanova guanya amb el Noia.

El C.P.Vilanova va aconseguir una treballada victòria ( 2-4) a la pista del Noia. L’equip d’Albert Pons, es va mostrar molt superior a un dels millors equips i de millor palmarès de les últimes temporades.

Els vilanovins van sortir a la pista sense complexos i conscients que era un partit en el que tenien molt a guanyar i re a perdre, van jugarli amb el Noia de tu a tu. Els de Sant Sadurní van obrir el marcador al minut 15 gràcies a un gol de Del Amor , però al 18 Garangou empatava pel Patí. Amb el 1 a 1 en el marcador s’arribava al descans. A la represa el Vilanova, va variar el sistema defensiu i va sortir amb una defensa en quadre molt ben realitzada, sortint amb rapidesa i perilloses contres que van sorprendre a l’equip local que va quedar ràpidament desbordat a la pista i al marcador. Als dos minuts Carles Orpí posava el 1-2, i al 4 Garangou el 1-3. El Noia que es mostrava molt imprecís en atac estava en mans d’un Vilanova que mostrava una gran solidesa defensiva amb un Garangou pletòric i en darrera instància un Pau Viadel que parava tot el que li arribava. Al minut 13 Gerard Bertran sentenciava el partit amb el 1-4 que només trencaria Magio a 35 segons del final posant el definitiu 2-4 en el marcador. El tècnic Albert Pons no va poder seure a la banqueta, per estar suspès cautelarment de la targeta vermella vista el primer partit de lliga amb el Vic, mentre que el Noia no va poder comptar amb Difeo que està sancionat per 4 partits.

El Vilanova es 4art a la classificació i aquest cap de setmana no jugarà ja que a ajornat el partit que el te que enfrontar al Maçanet perquè els gironins tenen un jugador concentrat amb la selecció espanyola junior.