FUTBOL

Gran victòria del Ribes davant el Can Vidalet

El C.D.Ribes va derrotar per un contundent 4-1 al Can Vidalet en un partit jugat amb extrema duresa per part dels jugadors visitants. Al minut 3 Boira ja va aconseguir obrir el marcador. Amb la tranquil•litat que dona juga amb el marcador a favor el Ribes va fer el seu millor joc i Martín al 29 va marcar el 2-0. A manca d’un minut pel descans i de penal el Can Vidalet va aconseguir reduir diferencies. Amb aquest 2-1 es va arribar al descans. A la represa Sarabia i Edu als minuts 26 i 32 van establir el definitiu 4-1. Al final 3 punts per un Ribes que va jugar mes i millor que un Can Vidalet que va mostrar un joc molt destructiu i dur. El proper diumenge el Ribes torna a jugar a les 5 de la tarda al camp del Bosc de Plaça contra el Olesa.