LLIGA DE RIBES

Cantera Roca i Legends Tavern no es deixen sorprendre

Imatge d'arxiu

Diumenge a la tarda es va tornar a viure una nova jornada de la segona edició de la lliga de futbol sala de Ribes.

El primer partit de la quarta jornada va enfrontar a l’equip del Welcome to Miami amb la Joventut Ribetana. La primera part va ser més ajustada i va
finalitzar amb un 0-1 obra de Marc Barqué. El segon temps els de la juve van apretar l’accelerador i Jordi Candel amb dos gols i Marc Romanyó feien pujar un just 0-4, que col·loquen als de la juven a la tercera posició empatats a punts amb el Selca.

Posteriorment jugaven els Cantera Roca amb el Celtic Ribes, amb victoria dels primers per 9-2. Carlos Partagas i Alfonso Santos anotaven tres gols cadascú, i acompanyats per Sito, Arnau i Alberto Martín marcaven els nou gols dels blancs. El Celtic anotava un gol per part obra de Carlos Galindo i Toni Muñoz. El Cantera Roca tot i arribar en aquest partit molt just d’efectius van portar en tot momento el ritme de l’encontre i van ser els justos vencedors.

El darrer partit enfrontava l’altre colider de la lliga ribetana, el Legends Tavern. En aquesta ocasió la victoria era davant el Selca. Els visitants que es troven a la tercera posició empatats a punts amb la Joventut Ribetana, van jugar a un molt bon nivell i en durant molts minuts van tenir contra les cordes a un Legens que a les acaballes del partit van fer valer un millor joc de conjunt. El partit finalitzava 5-0 gràcies al gol inicial de Sergi Triguero i els posteriors gols de Ivan Franco i Daniel Egea que van marcar-ne dos cada un.