PRIMERA ESTATAL

Recital de Caldú i victòria pel Vilafranca a Manlleu (3 a 8)

Caldú, autor de cinc gols a Osona / cpvilafranca

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca va fer el millor partit del que portem de temporada, aquest dissabte davant el Manlleu, el qual va derrotar a domicili per un contundent 3 a 8, i en el qual els jugadors del Patí van lluir un braçalet negre en senyal de dol per la mort del jove jugador que havia jugat al Patí, Jordi Agulló, i a més els jugadors del Vilafranca li van dedicar la victòria final.

En el minut 8 de partit el Patí inaugurava el marcador mitjançant Xavi Caldú posant el 0 a 1. Un minut més tard, el Manlleu tindria l’oportunitat d’empatar el partit, mitjançant un penal que Jordi Callís va desaprofitar. El Patí continuava arribant amb perill a la porteria de Ferran Franch, el qual es veia desbordat per les ocasions generades pels penedesencs. El Manlleu practicava una defensa dura i en el minut 16 de partit, el Vilafranca va disposar d’un penal que de nou el capità Caldú transformaria fent el  0 a 2. I tot just un minut més tard, Jordi Esteva culminava una jugada embolicada dins l’àrea local i establia el 0 a 3. Les coses es posaven molt de cara pel Vilafranca, i on els osonencs els costava crear perill. A manca de dos minuts pel descans, una bona jugada dels vilafranquins l’acabaria Xavi Caldú sol al segon pal posant el 0 a 4 en el marcador i fent el seu hat-trick particular. Quan tot semblava que s’arribaria amb aquest marcador al descans, a tant sols mig minut per arribar al equador del partit, Jordi Urbano, comet una falta directa sobre Oriol Borràs que a la vegada li suposa la targeta blava, l’autor del llançament va ser el golejador de la nit, que no va errar i va col·locar el 0 a 5 en que s’arribaria al descans.

A la represa el Manlleu va sortir decidit a no posar les coses tant fàcils al Patí, així al minut 5 i 6 d’aquesta segona part, el Manlleu marcava els seus dos primers gols obra de Sant Teixidó i Jordi Callís respectivament. Però en el minut 7 un penal comès sobre Joan Muntané, el va transformar Joan Vázquez posant el 2 a 6, però la bogeria de gols no va acabar aquí ja que un altre minut després de que Vázquez marqués, el manlleuenc Aleix Prims va fer el 3 a 6 també de penal. Amb aquest anar i venir de gols el Vilafranca va asserenar el partit i el va controlar ràpidament, tot intentant ampliar les diferències al marcador, i la recompensa va arribar a manca de dotze minuts quan de nou Joan Vázquez feia el setè gol favorable al Vilafranca. A partir d’aquí els de l’Osona van abaixar el braços i van veure com el Vilafranca encara transformaria una altre gol de falta directe, mitjançant Xavi Caldú, el golejador del partit amb 5 gols. El marcador podria haver estat més ampli si Sebas Moreno hagués pogut aprofitar alguna ocasió que va tenir davant del porter manlleuenc, però el resultat ja no es va moure.

Ara el Patí es col·loca tercer a la classificació a tant sols un punt dels colíders (Mataró i Sant Cugat) i empatat a punts amb el Cerceda gallec. La propera setmana el Patí jugarà a Vilafranca, el diumenge de Fira del Gall, dia 15 de desembre a les 13h davant de l’FM Oviedo.

Aliniacions:

CP Manlleu: Franch, J. Callís (1), Prims (1), Teixidó (1) i Pujol –cinc inicial- J. Urbano, M. Urbano, I. Callís  i Castellà

CP Vilafranca: Bargalló, Moreno, Expósito, Vázquez (2) i Muntané –cinc inicial- Caldú (5), Borràs i Esteva (1).