ALEVÍ

Empat a domicili de l'Arjau a Gavà

Bon partit i polèmica arbitral

Miguel Mohedano Vilanova i la Geltrú 24-02-2013 17:57 Lectures 698
Imatge de l'aleví de l'Arjau

Imatge de l'aleví de l'Arjau

Gran partit del Arjau Hipersimply contra l'equip Escola d'handbol David Barrufte a Gavà. Partit molt ben jugat pels jugadors del Arjau, fins que en el segon temps, l'àrbitre ha expulsat dos jugadors del Arjau, i això ha descentrat l'equip. La primera part, ha estat per al Arjau, amb un resultat de 7 a 11 i una gran sortida inicial dels nois.

A la segona part, quan el Arjau anava guanyant 6 a 1, l'àrbitre ha descentrat als nois l'expulsar consecutivament a dos jugadors, amb un resultat final de 9 a 8. A la tercera part, el Arjau s'ha centrat en el seu joc i ha aconseguit un marcador a favor de 5 a 9. L'última part, el cansament ha pogut amb ells, i ha acabat amb un resultat de 13 a 10. En resum, empat final, amb gol average per al arjau, però amb un mal gust de boca, ja que han fet un gran partit, però no han pogut.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No